search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:22
MENU CLOSE

Επίθεση Κλάους σε Σαραβάκο: «Γ!@#ω το σπίτι σου»

01.06.2017 13:18
Επίθεση Κλάους σε Σαραβάκο: «Γ!@#ω το σπίτι σου» - Media

 

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Κλάους Αθανασιάδης στον Δημήτρη Σαραβάκο, μετά την ανατροπή των «πράσινων» στην Τούμπα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Την ώρα λοιπόν που ο συντονιστής των ποδοσφαιρικών τμημάτων του «τριφυλλιού» κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είδε τον Γιώργο Σαββίδη να φωνάζει και να επιτίθεται στους διαιτητές της αναμέτρησης, τους οποίους θεωρούσε υπεύθυνους για την ήττα του ΠΑΟΚ.

«Μα τι κάνει; Γιατί τους βρίζει; Τόσο πολύ τους πόνεσε;», είπε ο «μικρός» προς τα άλλα μέλη της αποστολής, κάτι που άκουσε ο επιθετικός του «δικεφάλου», ο οποίος ξεκίνησε επίθεση με εκφράσεις… πεζοδρομίου όπως «γ@^ω το μ@&8ι της μάνας σου», «γ!@#ω το σπίτι σου» και άλλα τέτοια…

Ο Σαραβάκος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε και δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η θέση του Κλάους

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Κλάους Αθανασιάδη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπήρχε επεισόδιο αλλά τόνισε ότι ουσιαστικά απάντησε στον Σαραβάκο, με τον οποίο όταν διασταυρώθηκαν, του είπε: «Καλά σας πονάει…»!

Οταν το άκουσε αυτό ο Αθανασιάδης εξοργίστηκε και ακολούθησε η επίθεση του στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού…

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:21