search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49
MENU CLOSE

Μεγάλη ζημιά για Ολυμπιακό λίγο πριν τον αποψινό τελικό με Παναθηναϊκό

01.06.2017 16:43
Μεγάλη ζημιά για Ολυμπιακό λίγο πριν τον αποψινό τελικό με Παναθηναϊκό - Media

 

Εκτός αποστολής από τον 2ο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό Superfoods έμεινε ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς δεν ξεπέρασε την ίωση. Στο νοσοκομείο για ισχυρή φαρμακευτική αγωγή ο αρχηγός.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασε τον υψηλό πυρετό και την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ώρες και έτσι δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο «V-Span» δεν πήγε καν στο ΣΕΦ την Τετάρτη (31/5), λόγω της ασθένειάς του, για την τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει του ντέρμπι και έτσι η συμμετοχή του θα αποφασιζόταν την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν παρουσίασε μεγάλη βελτίωση ούτε το πρωί της Πέμπτης (1/6), με αποτέλεσμα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να τον αποκλείσει από την αποστολή.

Μάλιστα, ο 34χρονος γκαρντ, λόγω του ότι η κατάσταση του δεν παρουσίασε τη βελτίωση που επιθυμούσαν οι γιατροί μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο για να λάβει πιο ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ώστε ο οργανισμός του να δυναμώσει και να είναι σε θέση να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό της Κυριακής (04/06) στο ΣΕΦ. Αφού έλαβε την κατάλληλη θεραπεία πήρε εξιτήριο για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει σπίτι του.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49