search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:10
MENU CLOSE

Στη συναυλία για τα θύματα του Μάντσεστερ και ο Ρόμπι Γουίλιαμς;

02.06.2017 08:49
Στη συναυλία για τα θύματα του Μάντσεστερ και ο Ρόμπι Γουίλιαμς; - Media

 

Το απόγευμα της Κυριακής, η Αριάνα Γκράντε πρόκειται να πραγματοποιήσει μια φιλανθρωπική συναυλία προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης επίθεσης στο Μάντσεστερ.  

Μια πρωτοβουλία που έχει την απόλυτη στήριξη και συμμετοχή του κοινού, καθώς σε μόλις έξι λεπτά αφότου βγήκαν προς πώληση, εξαντλήθηκαν 30.000 εισιτήρια.

Μια πλειάδα αστέρων όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι Coldplay, η Κέιτι Πέρι, οι Take That, οι Black Eyed Peas, ο Ούσερ και ο Ουίλ Φάρελ θα συμμετάσχουν επίσης στο σόου ενώπιον 50.000 θεατών ενώ σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του βρίκεται και ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Πηγές από τη The Sun αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο 43χρονος Βρετανός τραγουδιστής είναι πολύ κοντά στη συμφωνία και ότι πρόκειται να τον δούμε στη σκηνή μαζί με τους Gary Barlow, Howard Donald, and Mark Owen σε μια σπέσιαλ εμφάνιση.

Όπως είναι γνωστό, τα έσοδα από τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ πρόκειται να δοθούν στο έκτακτο Ταμείο του Ερυθρού Σταυρού στο Μάντσεστερ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:09