search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:47
MENU CLOSE

Αμείλικτος ο Ερντογάν: Οδυνηρό τέλος περιμένει τους πραξικοπηματίες

02.06.2017 11:13
Αμείλικτος ο Ερντογάν: Οδυνηρό τέλος περιμένει τους πραξικοπηματίες  - Media

Σκληρές δηλώσεις για τους Τούρκους στρατιωτικούς  που δικάζονται για την εμπλοκή τους στην αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016, έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σε συγκέντρωση των μουφτήδων από όλη την χώρα στο  προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, Ερντογάν προειδοποίησε πως  «οδυνηρό τέλος περιμένει τους ύποπτους του πραξικοπήματος».

Είχε προηγηθεί μέσα στην εβδομάδα  η άρνηση συμμετοχής στην οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν από  ανώτερους Τούρκοι αξιωματικού, που βρίσκονται ανάμεσα στους 221 στρατιωτικούς που δικάζονται.

«Επιτεθήκατε ενάντια στο λαό μου με Φ-16, ελικόπτερα, τανκς, σύγχρονα όπαλ και ακόμα λέτε «δεν έχω ακούσει, δεν έχω δει, δεν έχω κάνει τίποτα». Ποιόν κοροϊδεύετε; Όλα τα έγγραφα, όλες οι εικόνες υπάρχουν. Δεν θα σταματήσουμε να διώκουμε όλους εκείνους που σας επηρεάζουν και βρίσκονται στο εξωτερικό. Τους ακολουθούμε βήμα βήμα, θα σιγουρευτούμε πως  θα λάβουν όλοι αυτό που τους αξίζει», τόνισε ο Ερντογάν.

«Ολοι αυτοί που έχουν χώσει το κεφάλι τους στην άμμο, δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από το οδυνηρό τέλος που τους περιμένει. Το δηλώνω ξεκάθαρα: Για ποιον παίζετε αυτό το παιχνίδι;», ανέφερε ο Ερντογάν.

Ο πρώην αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, Ακίν Οζτούρκ, και ο πρώην στρατηγός Μεχμέτ Ντισλί, είναι ανάμεσα στους ανώτερους στρατιωτικούς που δικάζονται και αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στο αποτυχημένο πραξικόπημα ενώ υποστήριξαν ότι υπήρξε εκστρατεία χειραγώγησης εναντίον τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:47