search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:47
MENU CLOSE

Άγνωστοι απέσπασαν χρήματα από ηλικιωμένη για να …εγκριθεί το δάνειο της κόρης της

02.06.2017 11:30
Άγνωστοι απέσπασαν χρήματα από ηλικιωμένη για να ...εγκριθεί το δάνειο της κόρης της - Media

 

Κανέναν ενδοιασμό δεν έχουν, πλέον, οι απατεώνες που δεν διστάζουν, πια, να εξαπατούν και ανυποψίαστους ηλικιωμένους.

Δυο άγνωστοι άνδρες είδαν μόνη μια 82χρονη γυναίκα, να περιμένει το αστικό λεωφορείο στη στάση Πατρών, την πλησίασαν με το αυτοκίνητό τους και της έπιασαν κουβέντα, προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για την οικογενειακή της κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έμαθαν από την ηλικιωμένη έχει μια κόρη. Τότε εκείνοι προσποιήθηκαν ότι τη γνωρίζουν και μάλιστα, την πληροφόρησαν ότι έχει αιτηθεί τραπεζικό δάνειο ύψους 6.500 ευρώ, αλλά θα εγκρινόταν υπό προϋποθέσεις.

Οι δυο άνδρες που της συστήθηκαν ως τραπεζικοί υπάλληλοι, έπεισαν την 82χρονη ότι αν…λάδωνε το δάνειο, θα εγκρινόταν άμεσα. Δέχθηκε να την πάνε οι υποτιθέμενοι τραπεζικοί στο σπίτι της και εκεί τους έδωσε 920 ευρώ, τα οποία οι δράστες πήραν και φυσικά, εξαφανίστηκαν.

Όταν η γριούλα πληροφορήθηκε από την κόρη της ότι δεν είχε ζητήσει ποτέ δάνειο, πήγαν μαζί στην Ασφάλεια Πατρών, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία σε βάρος αγνώστων.

Πληροφορίες από thebest.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:47