search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:44
MENU CLOSE

Αυτό είναι το μπικίνι που έχει τρελάνει το internet (Photos)

02.06.2017 12:45
Αυτό είναι το μπικίνι που έχει τρελάνει το internet (Photos) - Media
 
Από το 1946 που πρωτοσχεδιάστηκε από τον Γάλλο μηχανικό (!), Λουί Ρεάρ, το μπικίνι έχει καταλήξει να συμβολίζει το καλοκαίρι, τη θάλασσα και -σε κάποιο βαθμό- τη γυναικεία απελευθέρωση, καθώς είναι το μαγιό που «έσπασε» το καθεστώς του ολόσωμου ενδύματος μπάνιου.
 
Από τότε έως σήμερα το μπικίνι έχει δεχθεί πολλές παρεμβάσεις από τους σχεδιαστές μόδας, ωστόσο, η βασική μορφή του παρέμεινε ίδια: δύο τριγωνάκια για να καλύπτεται στο στήθος και δύο τρίγωαν για να καλύπτεται η ήβη και τα οπίσθια.
Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που ένα νέο μαγιό του Βραζιλιάνου σχεδιαστή Αμίρ Σλάμα έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο, καθώς η εκδοχή του για το μπικίνι είναι, ας πούμε,… ανατρεπτική.
Το μαγιό είναι από ύφασμα τζιν και όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, έχει και… ένα μανίκι αρκετά μακρύ και φαρδύ, το οποίο καλύπτει το ένα χέρι. Η στυλιστική άποψη του Σλάμα για το μπικίνι έχει δεχθεί έντονη κριτική από χρήστες των social media, οι οποίοι το χαρακτηρίζουν ως μαγιό που έχει χάσει τον… προσανατολισμό του.
Πάντως, υπήρξαν κι άλλοι που υποστήριξαν ότι θα μπορούσε να φορεθεί ως τοπ, αντί για μαγιό. Τέλος πάντως, κοστίζει περίπου 330 δολάρια και όποιος θεωρεί ότι του αρέσει, μπορεί να το αποκτήσει…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:44