search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Η αντίδραση Ντέμη Νικολαϊδη στην άγρια επίθεση Αθανασιάδη σε Σαραβάκο

02.06.2017 16:25
Η αντίδραση Ντέμη Νικολαϊδη στην άγρια επίθεση Αθανασιάδη σε Σαραβάκο - Media

 

Ξεκάθαρα αντίθετος με τα όσα είπε ο Στέφανος Αθανασιάδης στον Δημήτρη Σαραβάκο μετά το τέλος του ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Μιλώντας στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως αν βρισκόταν στη θέση του επιθετικού του «δικέφαλου του Βορρά» δεν θα απαντούσε και μάλιστα με ύβρεις στον παλαίμαχο άσο των πράσινων σεβόμενος την ιστορία του!

«Δεν θα απαντούσα ποτέ στον Σαραβάκο, βρίζοντάς τον. Δεν μπορώ να το κάνω. Και δίκιο να έχω. Άστο να περάσει. Περίμενα να τον πάρει τηλέφωνο και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Δεν έχει σημασία ποιος το ξεκίνησε. Είναι θέματα αρχής.

Μιλάμε για τον Σαραβάκο που έχει μια ιστορία και έναν αθλητή που είναι εν ενεργεία. Δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό δύο ποδοσφαιριστών που μάχονται εκείνη την ώρα. Δεν γίνεται ο Μάνταλος να έχει τον ίδιο σεβασμό στον Λέτο και στον Θωμά Μαύρο. Φυσικά, σέβεσαι τον ποδοσφαιριστή, αλλά και την ιστορία του άλλου. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Μπρέσια βρίζει τον Μπουφόν. Πώς σου φαίνεται;», είπε.

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:50