search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Αν έχετε αυτά τα δύο iPhone, ΜΗΝ τα δώσετε (Photos)

02.06.2017 18:11
Τι συμβαίνει αν ένα iPhone φορτιστεί με 100 φορτιστές (Video) - Media

 

Από το 2007, όταν πρωτοκυκλοφόρησε, ως σήμερα το iPhone της Apple έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια κομμάτια σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, το iPhone θεωρείται ως η συσκευή που έχει την καλύτερη τιμή μεταπώλησης, ακόμα και μεταχειρισμένο, υπό την προϋπόθεση ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο μοντέλα του τηλεφώνου, τα οποία πρόσφατα πουλήθηκαν σε εξωφρενικές τιμές στο eBay. Και, αν το ένα ίσως δικαιολογείται, το άλλο έπιασε εντυπωσιακά καλή τιμή.

Το πρώτο είναι ένα «πρωτότυπο» μοντέλο του iPhone 6, το οποίο πουλήθηκε για 11.100 δολάρια.

Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει το «κλασικό» λογισμικό του iPhone, αλλά μια πιο πειραματική εκδοχή της, που χρησιμοποιείται μόνο για εσωτερικές δοκιμές στην Apple.

Το δεύτερο είναι το iPhone 2G πρώτης γενιάς, δηλαδή, το πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε το 2007.

Πάλι στο eBay, ένα μοντέλο της συσκευής που ήταν μέσα σε κλειστό κουτί και ένα που ήταν σε ανοιχτό, αλλά αχρησιμοποίητο, πουλήθηκαν μαζί για το ποσό των 24.500 δολαρίων, δηλαδή, για 12.500 δολάρια το ένα. Θυμίζουμε ότι η αρχική τιμή του iPhone ήταν 600 δολάρια με διετές συμβόλαιο.

Όχι κι άσχημα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06