search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Συγκλονισμένος ο Γιώργος Παρτσαλάκης από το θάνατο του Λευτέρη Καπώνη (Video)

02.06.2017 20:34
Παρτσαλάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου - Άλλαξα δίσκο, πλατό, ρουλεμάν  - Media

 

Ο σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο γνωστός σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης έφυγε το πρωί της Πέμπτης από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Με την πένα του είχε υπογράψει το σενάριο δεκάδων σειρών που γνώρισαν επιτυχία. Ανάμεσα τους το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» με τον Γιώργο Παρτσαλάκη να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς. Ο ίδιος συγκλονισμένος μίλησε στο Tatiana Live για τον Λευτέρη Καπώνη και την πολυετή συνεργασία τους:

«Είμαι συγκλονισμένος γιατί με τον Λευτέρη έκανα το 80% της τηλεοπτικής μου διαδρομής. Ο Λευτέρης ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και έχει γράψει σπουδαία πράγματα. Ήμασταν φίλοι ουσιαστικοί, πραγματικά, συνεργάτες ουσιαστικοί. Χρωστάει ο κόσμος πολλά στον Λευτέρη Καπώνη γιατί μέσα από την τηλεόραση, επί 20 χρόνια και πλέον έδωσε συγκίνηση, έδωσε χαρά, έδωσε γέλιο, έδωσε ευτυχία σε ανθρώπους και ήταν πάρα πολύ σπουδαία η προσφορά του σε αυτό το χώρο.

Μου έλεγε το παλεύω, θα το ξεπεράσω, θα το αντιμετωπίσω, δεν μπορεί να με βάλει κάτω. Ήρθε στο θέατρο τον χειμώνα και μιλάμε για τρεις μέρες πριν, δεν είναι περισσότερο. Τον είδα ότι ήταν καταβεβλημένος αλλά άντεχε. Αγκαλιαστήκαμε, μου μίλησε «Αγωνίζομαι Γιώργο μου να το ξεπεράσω», του λέω «Λευτέρη μου είμαι σίγουρος γιατί είσαι καλός άνθρωπος, γιατί είσαι σπουδαίος, γιατί είσαι αγωνιστής και θα το αντιμετωπίσεις», αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Πραγματικά είμαι συγκλονισμένος και το μόνο που έχω να του πω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου είναι Λευτέρη μου, αγαπημένε μου Λευτέρη, καλό ταξίδι εκεί που θα πας.»

Με λόγια συγκίνησης για τον Λευτέρη Καπώνη μίλησαν κι άλλοι ηθοποιοί που συνεργάστηκαν μαζί του:

Πηγή: Zappit

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11