search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:57
MENU CLOSE

Οι θαυμαστές της Μπιγιόνσε πιστεύουν ότι γέννησε τα δίδυμα της… στα κρυφά (Photos)

03.06.2017 08:56
Οι θαυμαστές της Μπιγιόνσε πιστεύουν ότι γέννησε τα δίδυμα της… στα κρυφά (Photos) - Media

 

Οι φωτογραφίες που αναρτά στον λογαριασμό της στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια Μπιγιόνσε φαίνεται να έχουν κάνει τους θαυμαστές της να πιστεύουν ότι έχει ήδη γεννήσει τα δίδυμά της και το κρύβει.

Συγκεκριμένα, οι θαυμαστές της σταρ του Rn’B παρατήρησαν ότι στην τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε η Μπιγιόνσε, η κοιλιά της είναι μικρότερη απ’ ότι στο baby shower που είχε κάνει προς τιμή των διδύμων.

Έτσι, οι θαυμαστές της θεωρούν ότι η σταρ ανεβάζει παλαιότερες φωτογραφίες για να δείχνει δραστηριότητα και να κρύψει το γεγονός ότι γέννησε, ξεγελώντας τους πάντες, ώστε να είναι ήρεμη στο μαιευτήριο.

Αυτές τις φήμες ενίσχυσε το γεγονός ότι η μητέρα της βρέθηκε σε νοσοκομείο στο Λος Αντζελες, καθώς και το γεγονός ότι η αδερφή της ακύρωσε μια υποχρέωση λόγω φορτωμένου προγράμματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:57