search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:50
MENU CLOSE

«Αυτό το προφίλ δεν είναι δικό μου!» – Τι καταγγέλλει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου στο Instagram (Photo)

03.06.2017 11:47
«Αυτό το προφίλ δεν είναι δικό μου!» - Τι καταγγέλλει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου στο Instagram (Photo) - Media

 

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιλά για κάποιους που εκμεταλλεύονται το όνομά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Αυτό το προφίλ δεν είναι δικό μου! Δεν το διαχειρίζομαι εγώ και σαφώς δεν με αντιπροσωπεύει όπως και πολλά άλλα! Ακόμα και αν λέει “fan page” ο διαχειριστής με έχει κάνει μπλοκ με σκοπό να παριστάνει εμένα σαν πρόσωπο αυτό καθαυτό και ότι το διαχειρίζομαι και καλά εγώ! Οποίος επικοινωνεί μαζί του, ή σχολιάζει ή δέχεται απάντηση δεν την λαμβάνει από εμένα!

Σας ευχαριστώ πολύ! Με πολύ αγάπη και σεβασμό προς τα πρόσωπα σας. Το δικό μου προφίλ είναι αυτό εδώ! Και μόνο αυτό έχω!

P.S.: Είναι το ίδιο προφίλ που είχα ανεβάσει και την πρώτη φορά!”, έγραψε η πρώην παίκτρια της ομάδας των “Μαχητών” προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους”.

Δείτε την ανάρτηση της:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:50