17/01/2019 18:31:48

Μαθήματα πολεμικών τεχνών σε Έλληνες εφοριακούς! - Εκπαιδεύονται από πρωταθλητή πάλης πριν πάνε για ελέγχους (Photos)

Μαθήματα πολεμικών τεχνών σε Έλληνες εφοριακούς! - Εκπαιδεύονται από πρωταθλητή πάλης πριν πάνε για ελέγχους (Photos) - Media

Εκπαίδευση σε πολεμικές τέχνες και τεχνικές αυτοάμυνας έχουν ξεκινήσει δεκάδες ελεγκτές της εφορίας και του ΣΔΟΕ, και μάλιστα από πρώην Πρωταθλητή στην Πάλη, Μπάμπη Καλτσίδη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μαθήματα πολεμικών τεχνών την εβδομάδα, οι προπονήσεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα και ήδη συμμετέχουν περίπου 40 εφοριακοί.

Η αυτοπροστασία των ελεγκτών κρίθηκε απαραίτητη μετά από διαμαρτυρίες τους όπου ανέφεραν ότι πολλές περιπτώσεις περιπτώσεις ελέγχου, ιδίως σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, κατέληξαν σε τραμπουκισμούς εις βάρος τους, χτυπήματα,  απειλές, ακόμη και σε κυνηγητό.

Οι ελεγκτές είχαν εκφράσει παράπονα στην υπηρεσία τους ότι πηγαίνουν απροστάτευτοι για φορολογικούς ελέγχους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, κι έτσι από πέρσι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αναζητούσε μέτρα προφύλαξης.

Έτσι, η εκπαίδευσή τους περιλαμβάνει πλέον και την εκμάθηση λαβών πάλης, τεχνικών αποφυγής χτυπημάτων, γροθιών, ακόμη και μυστικών για το πώς μπορεί να ελευθερωθεί κάποιος από μια λαβή ακινητοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.