search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:20
MENU CLOSE

Φρίκη στο Σοφικό Κορινθίας: Δήλωσε ανήσυχος την εξαφάνιση της συζύγου του, ενώ την είχε σκοτώσει ο ίδιος με σφυρί!

04.06.2017 12:52
Ιράν-κατάρριψη Boeing: Τα 10 δευτερόλεπτα που καθόρισαν τη μοίρα 176 ανθρώπων (Video) - Media

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, όπου ένας ηλικιωμένος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς ομολόγησε ότι σκότωσε με σφυρί τη σύζυγό του, παρόλο που προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνιση της.

 Ο 71χρονος είχε δηλώσει στις 29 Μαΐου την εξαφάνιση της συζύγου του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας.  Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας όπου και τον εντόπισε.

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών για την υποτιθέμενη εξαφάνιση της συζύγου του, ο 71χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι την είχε δολοφονήσει.

Στη συνέχεια παρέδωσε στους αστυνομικούς το σφυρί, με το οποίο είχε χτυπήσει τη σύζυγό του στο κεφάλι και τους οδήγησε στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε τοποθετήσει τη σορό της άτυχης 70χρονης, εντός του οικογενειακού τους τάφου.

Ο 71χρονος κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:20