15/02/2020 21:49:48

Νέα καρφιά για την Χριστίνα Ψάλτη: «Ο Στάθης φώναζε από τους πόνους και την ζητούσε, αλλά εκείνη...» - Τι απαντάει η ίδια (Video)

Νέα καρφιά για την Χριστίνα Ψάλτη: «Ο Στάθης φώναζε από τους πόνους και την ζητούσε, αλλά εκείνη...» - Τι απαντάει η ίδια (Video) - Media

 

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στην εφημερίδα Star Press Weekend, κατακεραύνωσε την χήρα του αδερφού του Χριστίνα Ψάλτη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η Χριστίνα είχε χωρίσει σχεδόν δέκα φορές με τον ηθοποιό με τον πιο πρόσφατο χωρισμό τους να γίνεται στην τελευταία παράσταση που έκαναν μαζί. Βέβαια, τόνισε πως η χήρα δεν ήταν κοντά στον ηθοποιό, ότι στο πλευρό της υπέφερε και πως δεν επέτρεπε σε συγγενικά του πρόσωπα να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο.

Τα παραπάνω επανέλαβε και ως καλεσμένος στην χθεσινή εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η Χριστίνα Ψάλτη σε επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος την εν λόγω εκπομπής μαζί της, τόνισε: «Είναι όλα ασύστολα ψέματα. Δεν ξέρω γιατί με χτυπάει έτσι. Δεν θέλω να του απαντήσω. Ευχαριστώ πολύ». Μάλιστα, η δικηγόρος της ανέφερε ότι οι όποιες διαφορές υπάρχουν θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Σήμερα, μέσω της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» δόθηκε συνέχεια στο θέμα. Η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, Καίτη Φίνου ανέφερε: «Ένα έχω να πω ότι ο Γιάννης είναι φοβερά πληγωμένος. Πονάει πάρα πολύ. Δεν είπε τίποτα με κακία, σίγουρα θα έχει κάτι δει. Δεν έχει κανένα λόγο να βγάζει από το μυαλό του πράγματα».

Παράλληλα, προβλήθηκε μια νέα συνέντευξη του Γιάννη Ρώτα, ο οποίος συνέχισε να κατηγορεί την νύφη του: «Ο Στάθης φώναζε από τους πόνους και την ζητούσε. Εκείνη σημασία δεν έδινε. Το βράδυ που ο Στάθης μπήκε στην εντατική η Μαρία η κόρη του ήταν εκεί.», ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Ο Στάθης μου έλεγε ότι δεν άντεχε άλλο με την Χριστίνα. Τα μεσημέρια πήγαινε στην πρώην νύφη μου». «Μπορεί να ήταν ενοχλημένη επειδή ο Στάθης μας βοηθούσε οικονομικά».

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:

 

Πηγή: peoplegreece

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.