search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:27
MENU CLOSE

«Στον αέρα το μέλλον του Αραούχο στην Λας Πάλμας» – Ετοιμάζει κίνηση η ΑΕΚ

04.06.2017 16:55
«Στον αέρα το μέλλον του Αραούχο στην Λας Πάλμας» - Ετοιμάζει κίνηση η ΑΕΚ - Media

 

Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην Λας Πάλμας, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.

Την πρώτη της κίνηση προκειμένου να πείσει την διοίκηση της Λας Πάλμας να δώσει την συγκατάθεση της για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν ετοιμάζει η διοίκηση της «Ένωσης», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Και μπορεί η συγκεκριμένη περίπτωση να συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες, ωστόσο οι πιθανότητες των «κιτρινόμαυρων» αυξάνονται αν ισχύουν τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ‘’udlaspalmas.net’’, η παραμονή του Αραούχο στον σύλλογο από τα Κανάρια μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται:

«Ο Αραούχο θα βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας της Λας Πάλμας στις 10 Ιουλίου, ωστόσο το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα. Οι φήμες που συνδέουν τον Γκαμπιγκόλ ή τον Καγέρι με τη Λας Παλμας και η παρουσία στην ομάδα παικτών όμως ο Λιβάγια κάνουν ξεκάθαρο πως δεν έχουν όλοι θέση στο κλαμπ. Είναι δεδομένο ότι ο Αραούχο φαίνεται αναγεννημένος αλλά μπορεί να είναι ο ποδοσφαιριστής που όλοι περιμένουν με τη φανέλα της Λας Πάλμας ή θα πετάξει μακριά από το κίτρινο κλαμπ; Οι επόμενες εβδομάδες είναι το κλειδί για να μάθουμε το μέλλον του» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:27