search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:55
MENU CLOSE

Μισός τόνος ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκε το τριήμερο στην Ήπειρο

05.06.2017 09:22
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης - Έκανε και εξαγωγές - Media

 

Ποσότητα μεγαλύτερη από μισό τόνο κιλά ινδικής κάνναβης κατασχέθηκε σε διαφορετικές αστυνομικές επιχειρήσεις στην Ήπειρο, το τελευταίο 3ημερο, ενώ ακολούθησαν και 6 συλλήψεις.

Στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου στην περιοχή του Κομποτίου ‘Αρτας, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο σε αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση προς το Αντίρριο.

Ο 29χρονος Σύρος οδηγός του οχήματος, δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, και ακολούθησε καταδίωξη. Το αυτοκίνητο, βρέθηκε εγκαταλειμμένο λίγο αργότερα στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας και διαπιστώθηκε πως είχε κλαπεί από την Καισαριανή τον Οκτώβριο του 2016 ,ενώ έφερε πλαστές πινακίδες.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση με τη συνδρομή και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ο 29χρονος εντοπίστηκε στην πόλη της Αμφιλοχίας και συνελήφθη μαζί με τους άλλους δύο, έναν 44χρονο και μια 31χρονη Ρουμάνα, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε, επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο και φέρεται να λειτουργούσαν υποστηρικτικά ως προπομποί, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Μετά από έρευνα κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του κλεμμένου αυτοκινήτου 59 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 150 κιλών.

Πριν δύο ημέρες, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας την Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης κοντά στην τοπική κοινότητα Τράπεζας Κόνιτσας,εντοπίστηκε αυτοκίνητο, που ήταν φορτωμένο με 174 δέματα χασίς , συνολικού βάρους 335 κιλών τα οποία κατασχέθηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού και του συνοδηγού του οχήματος. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σε άλλος περιστατικό, σε δασική περιοχή της Σαγιάδας στη Θεσπρωτία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, 3 Αλβανοί, ηλικίας 33, 22 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να μεταφέρουν πεζοί παράνομα στη χώρα σε δύο ταξιδιωτικούς σάκους 35 συσκευασίες κάνναβης, βάρους περίπου 38 κιλών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:55