search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Survivor: «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πιο ψεύτικος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου» (Video)

05.06.2017 14:07
Survivor: «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πιο ψεύτικος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου» (Video) - Media

 

Ο Κωνσταντίνος Κανταράκης είναι ο κολλητός φίλος του Ντάνου στη Σκιάθο. Από τη μέρα που ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε στο Survivor τον παρακολουθεί φανατικά και τον στηρίζει σε κάθε ψηφοφορία. Η κάμερα του Epsilon TV  τον συνάντησε στο όμορφο νησί των Βορείων Σποράδων κι εκείνος μίλησε για όλα.

«Ο Γιώργος είναι λεβεντιά καμαρωτή, μάγκας κι ομορφόπαιδο! Είναι αλτρουιστής, είναι ψυχάρα, είναι φοβερό παιδί! Ένα σκυλάκι να περπατάει και να πέσει στο λιμάνι, θα πηδήξει μέσα να το βγάλει. Τον παρακολουθώ στο παιχνίδι κι έχει πολύ μεγάλο πόλεμο από όλους.

Δεν ξέρω τι κλίκες είναι εκεί μέσα, από την αρχή ήθελαν να τον φάνε. Ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό. Είναι αληθινό το παιδί. Τσαντίζεται γιατί είναι στο αίμα του. Θέλει να τα δίνει όλα και στο τέλος να νικήσει. Όταν δεν του βγαίνει, τρελαίνεται!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πιο ψεύτικος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Κλίκα! Να πιάσει τον έναν, να πιάσει τον άλλον… Είναι αντρίκια πράγματα αυτά; Έτσι είναι οι άντρες;».

(πηγή: zappit.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18