search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:18
MENU CLOSE

Τάσεις φυγής για Ισπανία από Μπεργκ

05.06.2017 14:57
Τάσεις φυγής για Ισπανία από Μπεργκ - Media

 

Με συνέντευξή του στην Σουηδία, ο Μάρκους Μπεργκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από τον Παναθηναϊκό, βλέποντας με ενδιαφέρον την προοπτική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τον προβληματισμό και την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει εξέφρασε σε συνέντευξή του στην Σουηδία ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος άφησε ανοιχτό το… ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Οι δηλώσεις του μάλιστα στο site «svd» δημοσιεύτηκαν, έχοντας ως τίτλο την εκτίμηση του Μέσου οτι «O Mπέργκ απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό».

 «Έγιναν πολλά πράγματα, τα οποία ήταν σκληρά. Είναι πολλές οι σκέψεις τώρα», τόνισε αρχικά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφορικά με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ σκληρά την πρώτη μέρα. Κοιτώντας τις φωτογραφίες δεν ήταν σωστό να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ότι έγινε. Αυτός ξεκίνησε (σ.σ. εννοώντας τον Κρέσπο) όμως εγώ έφαγα τέσσερις αγωνιστικές. Υπήρχαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Δεν ήταν δίκαιο και ήταν σκληρό που τιμωρήθηκα με τέσσερις αγωνιστικές».

Παρά την απογοήτευσή του όμως, εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: «Νιώθω πολύ και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ζω σε μία… σκληρή πόλη, που έχει μία… σκληρή ζωή, αλλά όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι αδιανόητα», ενώ αναφορικά με την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, επεσήμανε: «Είναι πολύ δύσκολο να κάτσεις και να τα εξηγήσεις. Πρέπει να τα ζήσεις. Λίγα πράγματα πήγαν καλά. Είναι μία καταδίκη και η απόφαση αυτά ήταν πραγματικά παράλογη. Νιώθεις ότι κάνουν ό,τι θέλουν. Πολλά πράγματα έχουν γίνει χειρότερα από ότι ήταν στο πρωτάθλημα και αρκετοί άνθρωποι έχουν βαρεθεί αυτή την κατάσταση».

Όσον αφορά το μέλλον του; «Βλέπουν πως μετράω τα πράγματα και καταλαβαίνουν οτι ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε τίτλους. Κάτι όμως που δεν έχουμε καταφέρει. Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είσαι η μεγαλύτερη ομάδα, με τα περισσότερα χρήματα και την μεγαλύτερη δύναμη στην χώρα. Ξέρω οτι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά εδώ είμαστε για την Εθνική ομάδα».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Μάλαγα, απάντησε: «Αυτό είναι υποθετικό, αλλά οποιοσδήποτε παίκτης βλέπει με ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα. Είμαι 31 και δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω».

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48