search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:32
MENU CLOSE

«Έφυγε» στα δυο του χρόνια το αγοράκι που γεννήθηκε χωρίς μύτη

06.06.2017 08:52
«Έφυγε» στα δυο του χρόνια το αγοράκι που γεννήθηκε χωρίς μύτη - Media

 

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ του Σαββάτου ο μικρός Έλι Τόμπσον, σε ηλικία μόλις δύο ετών. Πρόκειται για το αγοράκι που γεννήθηκε χωρίς μύτη, ένα φαινόμενο γνωστό στον ιατρικό κόσμο ως «αρρινία» και συμβαίνει μια φορά στις 197 εκατομμύρια γεννήσεις.

Πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του, ο μικρός υποβλήθηκε σε τραχειοτομή, ώστε να μπορεί να αναπνέει με μεγαλύτερη ευκολία. Παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή της ζωής του αποτελούσε ένα αξιαγάπητο μωρό, πανέξυπνο, κοινωνικό και χαρούμενο.

«Ήταν πολύ πολύ έξυπνος και χαρούμενος, πάντοτε χαμογελούσε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του μικρού, Φιντς Τόμπσον, στο Al.com, προσθέτοντας ότι είχε αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων, οι οποίοι νοιάζονταν και ρωτούσαν για την εξέλιξη της υγείας του.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής του, μάλιστα, ο μικρός Έλι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Τέσα Έβανς, ένα μικρό κορίτσι, δυόμισι ετών που πάσχει από την ίδια σπάνια ασθένεια. Η πρώτη στιγμή της συνάντησής τους ήταν μια στιγμή ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για τους γονείς όσο και για τα δυο μικρά παιδιά που ένιωσαν άμεσα μια απίστευτη οικειότητα μεταξύ τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:30