search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:06
MENU CLOSE

Μια μεγάλη αποτυχία το άγαλμα της Μελάνια Τραμπ στη Βοσνία (Photos)

06.06.2017 11:45
Η Μελάνια δεν βγάζει τις γόβες ούτε με… τυφώνα! (Photos) - Media

 

Η Μελάνια Τραμπ έχει δεχθεί -ουκ ολίγες φορές- αρνητικά σχόλια, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να γίνει αγαπητή, αποκτώντας μάλιστα και οπαδούς.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι ο γλύπτης Stevo Selak από τη Βοσνία, καθώς αποφάσισε να δημιουργήσει το άγαλμα της Μελάνια προκειμένου να διακοσμήσει το πίσω μέρος της αυλής του, μην παραλείποντας μάλιστα να φτιάξει το άγαλμα και του συζύγου της.

Το ένα από τα γύψινα αγάλματα απεικονίζει, λοιπόν, τον Αμερικανό πρόεδρο να ακουμπάει με το χέρι του τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ το άλλο αναπαριστά τη Μελάνια, λίγο πιο πέρα, να ποζάρει με το ένα χέρι στο γοφό της και με το άλλο κρατάει μία ροζ τσάντα.

«Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Έχω συμβουλευτεί ακόμη και στυλίστες μαλλιών για να με βοηθήσουν να κάνω τα μαλλιά της σωστά» δήλωσε με περηφάνια ο γλύπτης στη Mirror και πρόσθεσε: «Έκανα τη Μελάνια στα μέτρα της. Οι άνθρωποι λένε ότι πέτυχα πολύ τα χαρακτηριστικά της με αυτό το γλυπτό».

Παρ’ όλ’ αυτά, όπως θα διπιστωσετε από τις φωτογραφίες, το έργο του δε θυμίζει σε τίποτα, την Πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03