search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:20
MENU CLOSE

Σοκάρει η αποκάλυψη σούπερ μοντέλου: Κακοποιήθηκα σεξουαλικά όταν ήμουν 17 χρόνων (Photo)

06.06.2017 14:20
Σοκάρει η αποκάλυψη σούπερ μοντέλου: Κακοποιήθηκα σεξουαλικά όταν ήμουν 17 χρόνων (Photo) - Media

 

H Ashley Graham είναι ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα «plus size» μοντέλα της εποχής και ένα από τα πρώτα φωτομοντέλα που ανέτρεψαν την εικόνα των υπερβολικά αδύνατων γυναικών στο χώρο της μόδας.

Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό Glamour, η Graham αποκάλυψε μια από τις πιο σκοτεινές πτυχές του χώρου της μόδας, διηγούμενη πώς, σε ηλικία μόλις 17 ετών, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με την Graham, «όταν ήμουν 17 ετών, υπήρξε ένα περιστατικό στη διάρκεια μιας φωτογράφησης. Υπήρχε ένας βοηθός φωτογράφου που του άρεσα πολύ και σε κάποια φάση μου είπε “έλα εδώ” και με οδήγησε σε ένα μικρό δωμάτιο.

Εγώ δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, νόμιζα ότι ήθελε να μου δείξει κάτι. Αυτός με τράβηξε μέσα και έβγαλε το πέος του και μου είπε να το πιάσω. Εγώ είπα “όχι, είναι αηδιαστικό” και φρίκαρα τελείως. Ευτυχώς ήμουν πιο κοντά στην πόρτα και περάχτηκα έξω».

Η Graham τόνισε ότι δεν είχε αποκαλύψει ποτέ ως τώρα αυτή την τραυματική εμπειρία, ωστόσο υπογράμμισε ότι διηγήθηκε την ιστορία της για να υπενθυμίζει στον εαυτό της πάντα να έχει πλήρη έλεγχο της δουλειάς και του περιβάλλοντός της.

«Τον έχω ξαναδεί σε διάφορες δουλειές», αποκάλυψε για τον άνδρα που της επιτέθηκε σεξουαλικά, προσθέτοντας ότι «ήξερα και μια κοπέλα με την οποία έβγαινε. Δεν το είπα ποτέ γιατί ήθελα να πιστέψω ότι έχει αλλάξει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:20