search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:43
MENU CLOSE

Μέχρι το Σάββατο η απεργία στον Πήγασο

06.06.2017 16:01
Ασφυξία στον Πήγασο… - Media

 

Παράταση στην απεργία των εργαζομένων στα ενημερωτικά μέσα του «Πήγασου» αποφάσισαν να δώσουν τα σωματεία μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ:

«Μετά τη σημερινή ομόφωνη απόφαση των εργαζομένων στα ενημερωτικά Μέσα του “Πήγασου” για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε ομόφωνα -μαζί με την Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), την Ένωση Τεχνικών Ημερήσιου Περιοδικού Τύπου Αθηνών (ΕΤΗΠΤΑ), την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων (ΠΕΛ) και την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ)- την κήρυξη απεργίας από τις 06.00 της Τετάρτης 7 Ιουνίου έως τις 06.00 του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017.
Η απεργία όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών Τύπου, λιθογράφων και φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες “ΕΘΝΟΣ”, “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, “GOALnews”, καθώς και στις ιστοσελίδες “ethnos.gr“, “imerisia.gr” και “sentragoal.gr“, “life.gr“, “womenonly.gr“, “elle.gr“, “cinemag.gr” και “caranddriver.gr” και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις και τις λοιπές ιστοσελίδες του Ομίλου, κηρύσσεται με αίτημα την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15