search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Πανζουρλισμός στο Σίδνεϊ για τον πρίγκιπα Χάρι (Video + Photos)

07.06.2017 07:39
Πανζουρλισμός στο Σίδνεϊ για τον πρίγκιπα Χάρι (Video + Photos) - Media

 

Στο Σίδνεϊ ταξίδεψε ο πρίγκιπας Χάρι την Τετάρτη, προκειμένου να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις Invictus Games 2018. Πρόκειται για αγώνες στους οποίους συμμετέχουν στρατεύσιμοι ασθενείς και τραυματίες και πραγματοποιούνται με στόχο την ανύψωση του ηθικού τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι που με πείσμα και υπομονή έχει χτίσει ένα έντονο φιλανρωπικό προφίλ, έδωσε το παρών και αυτή τη φορά και μάλιστα, είχε την καλύτερη υποδοχή.

Πλήθος θαυμαστών του περίμενε στη βροχή με σκοπό να αποσπάσουν ένα βλέμμα και ένα χαμόγελό του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που του μίλησαν, που του έδωσαν το χέρι τους και που προσπάθησαν να τον φιλήσουν.

Μία εκ των θαυμαστριών του ήταν και η Isabel Whitehead η οποία δουλεύει σε καφετέρια και δε δίστασε να προσφέρει στον πρίγκιπα μια κούπα με καφέ.

«Αποφάσισα να προσφέρω στον πρίγκιπα κάποιες νοστιμιές γιατί όπως είναι γνωστό για να κατακτήσεις την καρδιά ενός άντρα είναι απαραίτητο να είναι πρώτα να είναι γεμάτο το στομάχι του» ήταν η δήλωσή μια άλλης θαυμάστριας στη dailymail που προτίμησε να του προσφέρει ένα σοκολατένιο μπισκότο.

Μια από τις πιο φανατικές θαυμάστριες του πρίγκιπα Χάρι, δύο χρόνια νωρίτερα είχε καταφέρει να τον φιλήσει. Με την ίδια ελπίδα περίμενε στη βροχή και την Τετάρτη, αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν ήταν τόσο τυχερή…

Η 97χρονη Daphne Dunne ήταν άλλη μια από τις γυναίκες που περίμενε υπομονετικά μέσα στη βροχή, δηλώνοντας στη dailymail αξίζει να τον περιμένει, ακόμα κι αν γίνει μούσκεμα από τη βροχή.

Ο Πρίγκιπας Χάρι έδειχνε χαρούμενος για αυτήν την υποδοχή και η συμπεριφορά του προς τους θαυμαστές του ήταν ιδιαίτερα οικεία και ζεστή. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:44