search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Survivor: Χάος με τις διαρροές – Ποιος αποχωρεί;

07.06.2017 11:16
Αποκάλυψη-«βόμβα» για το Survivor (Video) - Media

 

Στην τελική ευθεία έχει φτάσει το Survivor με την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού να έχει χτυπήσει «κόκκινο» καθώς, έχουν μείνει λίγοι παίκτες και αναγκαστικά μπορεί να αποχωρήσει κάποιος που τους είναι συμπαθής!

Σήμερα λοιπόν, κυριολεκτικά θα πέσουν κορμιά για την πολυπόθητη ασυλία, αφού ούτε οι «Μαχητές», ούτε οι «Διάσημοι» θέλουν να αποχωριστούν κάποιον συμπαίκτη τους!

Ο σημερινός αγώνας θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες. Η ένταση και το άγχος θα τους κάνει να κάνουν συνεχώς λάθη, ενώ οι τραυματισμοί θα δίνουν και θα παίρνουν! Διαβάστε παρακάτω…

Και έρχεται η ώρα του συμβουλίου! Η ώρα που οι ομάδες οδηγούνται εκεί και η ηττημένη αποφασίζει ποιους παίκτες θα στείλει προς αποχώρηση!

Μία διαρροή κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες η οποία αναφέρει πως σήμερα, οι Διάσημοι θα κερδίσουν την ασυλία και ο παίκτης που θα αποχωρήσει από την ομάδα των «Μαχητών» είναι η Σάρα Εσκενάζυ!

Από την άλλη, άλλη διαρροή θέλει τον Μπο να είναι ήδη στο ξενοδοχείο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να πήρε την ατομική ασυλία! Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη…

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας όμως, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ανέφερε ότι πηγή του ανέφερε το αποτέλεσμα του σημερινού αγωνίσματος και της ψηφοφορίας στο Survivor!

«Μου ήρθε ένα μήνυμα το πρωί στο Instagram που το θεωρώ αξιόπιστο, να το πω; Μου έλεγε, σήμερα χάνουν οι διάσημοι, μου είπε και το σκορ, 10-6, και αποχωρεί ο Μπο! Έτσι μένουν Αγγελόπουλος με τον Χρανιώτη. Αν ισχύει αυτό, πρέπει να γίνει η ένωση!

Εμένα μου κάνει ίντριγκα με ποιον ήταν υποψήφιος, για να αποχωρήσει! Το έιπα με κάθε επιφύλαξη, μπορεί να μην ισχύει, ασχολείται πολύ με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα το δούμε, Κυριακή κοντή γιορτή!» είπε  συνεργάτης της Ελένης.

Πηγή: Youweekly

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:22