search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Απίστευτο: 19χρονη επιβιώνει από σύγκρουση με… τραίνο! (Video)

07.06.2017 13:12
Απίστευτο: 19χρονη επιβιώνει από σύγκρουση με... τραίνο! (Video) - Media

 

Το απόλυτο σοκ έζησαν οι επιβάτες αμαξοστοιχίας που βρίσκονταν σε σταθμό, όταν είδαν, την ώρα που ο συρμός έμπαινε στο σταθμό ένα νεαρό κορίτσι να κατευθύνεται πάνω στη… μηχανή!

Η 19χρονη κοπέλα μιλούσε στο κινητό της και περπατούσε πάνω στις γραμμές του τραίνου και δεν άκουσε την αμαξοστοιχία να μπαίνει στο σταθμό παρά μόνο όταν ήταν ήδη πολύ αργά.

Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του σταθμού απαθανάτισε το κορίτσι να προσπαθεί την τελευταία στιγμή να αποφύγει το συρμό, ωστόσο, η μηχανή της αμαξοστοιχίας την χτύπησε.

Το απίστευτο είναι ότι παρά τη φρίκη και τον τρόμο των αυτοπτών μαρτύρων, η 19χρονη ανασύρθηκε κάτω από το συρμό σώα και αβλαβής με μόνο ένα σχίσιμο στο μάτι.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία και η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται μόνο για προληπτικούς λόγους. Αν έχεις τύχη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10