search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:57
MENU CLOSE

Ελλάδα – Βοσνία-Ερζεγοβίνη ζωντανά στην COSMOTE TV

07.06.2017 13:17
Ελλάδα – Βοσνία-Ερζεγοβίνη ζωντανά στην COSMOTE TV - Media
 
Πλούσια είναι και αυτή την εβδομάδα, η αγωνιστική δράση που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσα από τα κανάλια, COSMOTE SPORT.
 
Η πορεία των ευρωπαϊκών ομάδων προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες. Η COSMOTE TV θα μας προσφέρει θέαμα, από τα 22 γήπεδα όπου θα υπάρξει δράση, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του β’ γύρου. Στο επίκεντρο, τίθεται ο αγώνας της Εθνικής με τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη (Παρασκευή 9/6, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Ανάμεσα στα ματς του ίδιου ομίλου που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά την ίδια ημέρα, βρίσκεται αυτό μεταξύ της Εσθονίας, με την πρωτοπόρο του ομίλου, ομάδα του Βελγίου (21.45, COSMOTE SPORT 2HD) καθώς και το Γιβραλτάρ – Κύπρος (21.45, COSMOTE SPORT 4HD). Στο πρόγραμμα υπάρχει και το ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου, Ισλανδία-Κροατία, Κυριακή 11/6, 21.45, COSMOTE SPORT 8HD), όπως και το ματς της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Γερμανίας, με το Σαν Μαρίνο (Σάββατο 10/6, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD).
 
Αυτή την εβδομάδα, ξεχωρίζει επίσης η συνάντηση «κορυφής» της Εθνικής, που κατέκτησε το Euro 2004, με την Ίντερ στην οποία θα αγωνίζονται παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας, όταν  το 2010 κατέκτησε το κύπελλο του UEFA Champions League, αλλά και παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομα τους με το τον ιστορικό σύλλογο του Μιλάνου. Οι Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Δέλλας, Μπασινάς, Νικοπολίδης, θα αναμετρηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό απέναντι στους Χαβιέρ Ζανέτι, Σεμπαστιέν Φρέι, Μοχάμεντ Καλόν, Φραντσέσκο Τόλντο, Κριστιάν Κίβου, υπό τις οδηγίες του Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος ειδικά για την περίσταση, επιστρέφει στον πάγκο της Εθνικής (Τετάρτη 7/6, 20.30, COSMOTE SPORT 1HD).
 
 Στο μπάσκετ, οι τελικοί του ΝΒΑ συνεχίζονται στο COSMOTE SPORT 4HD, με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, καθώς προηγούνται με 2-0 και μένει να δούμε  πώς θα αντιδράσει ο LeBron James και η παρέα του, εντός έδρας αυτή τη φορά (08/06, 04.00 & 10/06, 04.00). Στα πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT, υπάρχουν ακόμα οι τελικοί στην ACB Liga Endesa μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια (09/06, 21.30, COSMOTE SPORT 5HD & 11/06, 19.30, COSMOTE SPORT 8HD) όπως και οι τελικοί της Lega Basket Serie A, μεταξύ των Βενέτσια και Τρέντο (10/06, 21.30, COSMOTE SPORT 8HD).
 
Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εκτός από τη Formula1 και το Γκραν Πρι του Καναδά, μπορούν να παρακολουθήσουν τον 7ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP, που θα γίνει στη Βαρκελώνη. Από την Παρασκευή 9/6, συντονιζόμαστε στις 10.50 με το Circuit de Barcelona-Catalunya, για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. Το Σάββατο 10/6, στις 15.05 θα ξεκινήσουν οι κατατακτήριες, ενώ ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 11/6, στις 14.30 (COSMOTE SPORT 5HD. 
 
Στο COSMOTE SPORT 7HD, βλέπουμε την Κυριακή 11/6, στις 13.00, ζωντανά και αποκλειστικά, το WRC Rally Italia, που κάνει στάση στη Σαρδηνία. Πριν τη μοναδική στάση του WRC στην Ιταλία, ο τέσσερις διαδοχικές φορές πρωταθλητής, Σεμπαστιάν Οζιέ (Ford) ηγείται της κούρσας, με τον Τιερί Νεβίλ (Hyundai), να τον παρακολουθεί στενά.
 
Στο NASCAR, θα παρακολουθήσουμε ζωντανά το Pocono 400, που διεξάγεται στην Pocono Raceway της Πενσιλβάνια (Κυριακή 11/6, 22.00, COSMOTE SPORT 6HD). Για την ιστορία, ο Μάρτιν Τρουξ Τζούνιορ (Toyota) είναι στο Νο1 της βαθμολογίας και ακολουθεί ο Μπραντ Κεσελόφσκι (Ford). 
 
Στο βόλεϊ, ξεχωρίζουν τα ματς της Εθνικής, για το FIVB Volleyball World League, το ετήσιο διεθνές τουρνουά. Ο όμιλός μας θα ολοκληρωθεί στο Μεξικό, στις 18/6. Την Παρασκευή 9/6, στις 16.00 οι παίκτες του Κώστα Αρσενιάδη αντιμετωπίζουν τη Βενεζουέλα, το Σάββατο 10/6, στις 16.00 το Κατάρ, ενώ την Κυριακή 11/6, στις 19.00 αγωνίζονται με την Εσθονία (COSMOTE SPORT 6HD).
Τέλος, οι φαν του τένις, δεν χάνουν το γαλλικό Grand Slam, το οποίο ολοκληρώνεται με τους συναρπαστικούς τελικούς γυναικών και ανδρών, στις 10 &11/6,  αντίστοιχα.  Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, βρίσκονται  τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά, στο Eurosport HD (16.00). 
Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν και αυτή την εβδομάδα, ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.
 
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της κωμωδίας, Ανυπόφοροι Γείτονες 2 (Neighbors 2: Sorority Rising), με το δίδυμο Σεθ Ρόγκεν – Ζακ Έφρον να επιστρέφει, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει από κοινού, τους νέους, ενοχλητικούς γείτονες (Κυριακή 11/6, COSMOTE CINEMA 1HD, 21.00, ζώνη Blockbuster). Στο ίδιο κανάλι, έρχεται η πρεμιέρα της δραματικής ταινίας, Η Μεγάλη Επιστροφή (Coming Home), του πολυβραβευμένου Κινέζου σκηνοθέτη Τζανγκ Γι Μόου, για έναν πολιτικό κρατούμενο, που όταν επιστρέφει σπίτι του, βρίσκει τη σύζυγό του με ολική αμνησία (Πέμπτη 8/6, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres) ενώ, την  Παρασκευή 9/6, δεν χάνουμε την κωμωδία, Το Δόλωμα (A La Mala) ( 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).
 
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει σε Α’ Προβολή η ταινία Μαντάμ Μποβαρί, που εκτυλίσσεται στη Νορμανδία του 19ου αιώνα και περιστρέφεται γύρω από την κόρη ενός αγρότη, η οποία  νιώθει παγιδευμένη στον μικρόκοσμο της επαρχίας. Η ίδια, αναζητώντας συνεχώς το κοινωνικό κύρος, έρχεται αντιμέτωπη με πράξεις, που αποβαίνουν μοιραίες (Τετάρτη 7/6, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First). Στο κανάλι, ξεκινάει τις Τρίτες του Ιουνίου το αφιέρωμα στον πρωτοπόρο του βρετανικού Νέου Κύματος στον Κινηματογράφο και βραβευμένο με OSCAR® σκηνοθέτη, Τόνι Ρίτσαρντσον. 
Στο FOX, δεν χάνουμε την Παρασκευή 9/6, στις 21.50, την πρεμιέρα του 4ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, Sleepy Holllow. Στη νέα σεζόν, θα παρακολουθήσουμε περισσότερα υπερφυσικά πλάσματα και μυστήρια.
Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το blockbuster, Λόγκαν, με τον Χιου Τζάκμαν (Παρασκευή 9/6).
 
Οι «θρύλοι» συναντιούνται στην Κρήτη
Στο Παγκρήτιο Στάδιο της Κρήτης,  συναντιούνται την Τετάρτη 7/6 η Εθνική, που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης στο Euro 2004, με την Ίντερ, στην οποία θα αγωνίζονται παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας,  όταν το 2010 κατέκτησε το UEFA Champions League. Ο Ότο Ρεχάγκελ θα κοουτσάρει και πάλι τους Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά, εναντίον των Χαβιέρ Ζανέτι, Σεμπαστιέν Φρέι, Μοχάμεντ Καλόν, Φραντσέσκο Τόλντο, Κριστιάν Κίβου κ.α. Η κάλυψη της συνάντησης ξεκινάει στις 19.00 στο COSMOTE SPORT 1HD, με την εκπομπή “Pregame Legends 2004-Inter For Ever”, η οποία επιστρέφει και μετά την λήξη του αγώνα με το Postgame, να περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Τα έσοδα, θα διατεθούν στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης.
 
Roland Garros – Finals
Το γαλλικό Grand Slam ολοκληρώνεται με τους συναρπαστικούς τελικούς γυναικών και ανδρών, στις 10 &11/6,  αντίστοιχα. Οι φαν του αθλήματος, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό θέαμα με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις σε ζωντανή μετάδοση στο Eurosport HD (16.00). 
 
Η Eθνική παίζει μπάλα στην COSMOTE TV
Μετά την ισοπαλία στο Βέλγιο, στο τέλος του πρώτου γύρου των προκριματικών της Ευρώπης, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, η Ελλάδα διατήρησε την παρουσία της στη δεύτερη προνομιούχο θέση του 8ου ομίλου. Για την 6η αγωνιστική, δοκιμάζεται στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Με νίκη, η ομάδα του Σκίμπε θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Η COSMOTE TV θα  συνοδεύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και σε αυτό το ταξίδι, την Παρασκευή 9/6 (21.45, COSMOTE SPORT 1HD). 
 
Θα συνεχιστεί η κυριαρχία της Ferrari;
H Ferrari έγινε κυρίαρχος στο Μόντε Κάρλο, με τους δυο πιλότους της να τερματίζουν στις πρώτες θέσεις της δυσκολότερης πίστας στη Formula1. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είδε πρώτος την καρό σημαία, περνώντας τον Κίμι Ραϊκόνεν σε πιτ στοπ. Έτσι, αύξησε την απόσταση που τον χωρίζει στη βαθμολογία, από τον Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) στους 25 βαθμούς. Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα δοθεί στον Καναδά, όπου θα έχουμε πρόσβαση από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, (Παρασκευή 9/6, 16.50, COSMOTE SPORT 7HD) έως τον αγώνα της Κυριακής 11/6 (20.45, COSMOTE SPORT 5HD).
 
Ανυπόφοροι Γείτονες 2 (Neighbors 2: Sorority Rising)– Α’ Προβολή
Ο Μακ και η Κέλι ανησυχούν για ακόμα μία φορά, όταν μια έξαλλη αδελφότητα φοιτητών μετακομίζει δίπλα τους. Με την ψυχική υγεία τους να κινδυνεύει, αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με έναν παλιό εχθρό, για να βάλουν τους νέους γείτονες στη θέση τους. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, βλέπουμε και πάλι τους Σεθ Ρόγκεν, Ζακ Έφρον και Ρόουζ Μπερν. (Κυριακή 11/6, COSMOTE CINEMA 1HD, 21.00, ζώνη Blockbuster).
 
Η Μεγάλη Επιστροφή (Coming Home) – Α΄ Προβολή
 Ένας άνδρας αποχωρίζεται από τη σύζυγό του, όταν συλλαμβάνεται ως πολιτικός κρατούμενος. Όταν ελευθερώνεται και επιστρέφει σπίτι του, ανακαλύπτει ότι αυτή έχει αμνησία και συνεχίζει να περιμένει την επιστροφή του. Έτσι λοιπόν, αυτός βάζει σκοπό της ζωής του, να κάνει τη γυναίκα του να τον θυμηθεί. Η ταινία, αποτελεί μεταφορά του βιβλίου “The Criminal Lu Yanshi” του Γιαν Γκελίνγκ (Πέμπτη 8/6, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres). 
 
Το Δόλωμα (A La Mala)– Α΄ Προβολή
Η Μάλα είναι μια όμορφη, επίδοξη ηθοποιός. Όταν η καλύτερή της φίλη της ζητά να φλερτάρει το αγόρι της, ώστε να δοκιμάσει αν της είναι πιστός, η Μάλα θα ανακαλύψει μια νέα επικερδή δραστηριότητα. Μετά από πολλές παρόμοιες «δουλειές», αναλαμβάνει μια «υπόθεση» η οποία ενώ μοιάζει απλή, θα της ανατρέψει τα σχέδια, αφού θα καταλήξει η ίδια ερωτευμένη με τον «στόχο» της. (Παρασκευή 9/6, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD).
 
Sleepy Hollow 4 – Νέος Κύκλος
Το Sleepy Hollow επιστρέφει στο FOX με έναν νέο κύκλο επεισοδίων γεμάτο υπερφυσικά πλάσματα, μυστηριώδη γεγονότα και αναζήτηση της αλήθειας. Μετά από έναν λήθαργο 250 ετών, ο Ichabod Crane αφιέρωσε τη ζωή και τις γνώσεις του σε σχέση με τα υπερφυσικά φαινόμενα, προκειμένου να πολεμήσει τις σκοτεινές δυνάμεις που μαστίζουν το Sleepy Hollow, στη σύγχρονη εποχή. Ο Crane τώρα βρίσκεται σε μία νέα πόλη και ξεκινά την πιο σημαντική αποστολή του μέχρι στιγμής: να σώσει την πρωτεύουσα από απόκοσμες απειλές που θα προκαλέσουν ζημιά όχι μόνο στη χώρα και τους ανθρώπους, αλλά και στην δημοκρατία (Παρασκευή 9/6, 21.50).
 
Μαντάμ Μποβαρί – Ά Προβολή
Παντρεμένη με έναν νεαρό γιατρό, στη Νορμανδία, του 19ου αιώνα, η κόρη ενός αγρότη νιώθει παγιδευμένη στον μικρόκοσμο της επαρχίας. Ωστόσο, η αναζήτηση 
της απόλαυσης και του κοινωνικού κύρους θα την οδηγήσουν σε πράξεις με τραγικές συνέπειες (Τετάρτη 7/6, 22.00,  COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).
 
Rollin’ with the Ronks – Νέα Επεισόδια
Όταν ο Flash, ένας εξελιγμένος και εκλεπτυσμένος εξωγήινος  επισκέπτεται την φυλή των  Ronk με σκοπό να τους δώσει μια «ώθηση» προς το μέλλον, δεν μπορεί να φανταστεί πως οι πρόγονοι του Δαρβίνου θα ήταν τόσο ανέτοιμοι για αυτό. Οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα νέα επεισόδια της σειράς, καθημερινά στο Disney Channel, στις  14.25. 
 
 
 
 
 
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:57