search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:12
MENU CLOSE

Τερατώδες: Έριξαν ζωντανό γαϊδουράκι σε κλουβί με τίγρεις (Video, σκληρές εικόνες)

07.06.2017 17:08
Τερατώδες: Έριξαν ζωντανό γαϊδουράκι σε κλουβί με τίγρεις (Video, σκληρές εικόνες) - Media

 

Παγκόσμια κατακραυγή έχει προκαλέσει βίντεο στο οποίο εργαζόμενοι σε ζωολογικό κήπο εμφανίζονται να ρίχνουν στο κλουβί με τις τίγρεις ένα ζωντανό γαϊδουράκι.

Το τερατώδες περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα, όπου μπροστά στα μάτια έντρομων επισκεπτών και παιδιών, το άτυχο ζώο έγινε κομμάτια από τα τεράστια αιλουροειδή.

Ο βασανισμός του γαϊδαράκου διήρκεσε μία ώρα και προκάλεσε θύελλα οργής από τους επισκέπτες οι οποίοι προέβησαν σε μαζικές καταγγελίες.

Μπροστά στις οργισμένες αντιδράσεις, η διοίκηση του ζωολογικού κήπου ανακοίνωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την αρρωστημένη ενέργεια και ότι υπεύθυνος είναι ένας από τους μετόχους της εταιρείας, ο οποίος επέλεξε αυτή την κτηνώδη ενέργεια για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα οικονομικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε πρόθεση να πεταχτεί στις τίγρεις και μια ζωντανή κατσίκα, αλλά οι έξαλλες αντιδράσεις των επισκεπτών απέτρεψαν τη δεύτερη κτηνωδία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:11