search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Νέα αγωνία για τον Τραμπ – Καταθέτει στο Κογκρέσο ο πρώην διευθυντής του FBI – «Απαιτώ πίστη» φέρεται να του είπε

07.06.2017 18:34
Νέα αγωνία για τον Τραμπ - Καταθέτει στο Κογκρέσο ο πρώην διευθυντής του FBI - «Απαιτώ πίστη» φέρεται να του είπε - Media
 
Πολύ δύσκολη αναμένεται να είναι η Πέμπτη για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθώς αναμένεται να καταθέσει στην επιτροπή του Κογκρέσου που διερευνά την υπόθεση των σχέσεων του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Μάικ Φλιν, ο απολυμένος διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.
 
Μια μέρα πριν την κατάθεση-βόμβα του Κόμεϊ, ο πρώην αρχηγός του FBI φέρεται να ετοιμάζεται να πει στο Κογκρέσο ότι ο Τραμπ του ζήτησε να «αφήσει» την υπόθεση Φλιν, υποστηρίζοντας ότι ο Φλιν ήταν «καλός».
 
Ο ίδιος ο Κόμεϊ φέρεται να απάντησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει την έρευνα, ενώ υποστηρίζει ότι σε δείπνο στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ απαίτησε «πίστη» από τον διευθυντή του FBI.
 
«Δεν κινήθηκα, δεν άλλαξα την έκφραση του προσώπου μου, ούτε μίλησα κατά τη διάρκεια της αμήχανης σιωπής που ακολούθησε. Απλώς κοιταζόμασταν σιωπηλοί», δηλώνει ο Κόμεϊ, προσθέτοντας ότι προς το τέλος του δείπνου, ο Τραμπ επέστρεψε στο θέμα της θέσης του διευθυντή του FBI, λέγοντας ότι «ήταν χαρούμενος που ήθελα να μείνω» και ότι είχε ακούσει τα καλύτερα γι’ αυτόν από τον Τζέιμς Μάτις, τον Τζεφ Σέσιονς και άλλους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33