search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:34
MENU CLOSE

Άσχημα τα νέα για γνωστή τηλεπερσόνα: Οι ελπίδες για εγκυμοσύνη λιγοστεύουν

08.06.2017 08:20
Άσχημα τα νέα για γνωστή τηλεπερσόνα: Οι ελπίδες για εγκυμοσύνη λιγοστεύουν  - Media

 

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται η Κλοέ Καρντάσιανς από το γνωστό ριάλιτι, μετά την τελευταία επίσκεψη στον γυναικολόγο της.

Οι εξετάσεις  της 32χρονης έδειξαν ότι τα ωάριά της είναι λιγότερα από το φυσιολογικό με βάση την ηλικία της και ίσως αυτό σταθεί αιτία ώστε να μην καταφέρει να γίνει ποτέ μητέρα. Αυτό στεναχώρησε ιδιαίτερα τόσο την Κλοέ η οποία βρέθηκε προ εκπλήξεως, όσο και τον σύντροφό της Tristan Thompson.

Η ίδια είχε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν ότι θέλει πολύ να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό της. «Ναι, θέλω πολύ να αποκτήσουμε παιδιά μαζί. Είναι κάτι για το οποίο έχουμε συζητήσει. Εκείνος είναι ήδη πατέρας και ξέρω πόσο καλός γονέας είναι. Ναι, θέλω να γίνω μητέρα αλλά δεν είναι στο χέρι μου.. Το ρολόι χτυπά, ο χρόνος κυλά.. Μέσα μου νιώθω ότι θα γίνω μητέρα τελικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26