search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:27
MENU CLOSE

Αποκάλυψη τώρα: Ο Τραμπ δεν κάνει τίποτα χωρίς να συμβουλευτεί τη Μελάνια!

08.06.2017 12:50
Αποκάλυψη τώρα: Ο Τραμπ δεν κάνει τίποτα χωρίς να συμβουλευτεί τη Μελάνια! - Media
 
Αλλαγή κλίματος στον Λευκό Οίκο αναμένεται να προκαλέσει η άφιξη της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και την μετακόμισή της στην Ουάσινγκτον, μαζί με τον Μπάρον, τον μικρότερο γιο του Ντόναλντ Τραμπ από τη Νέα Υόρκη.
 
Όπως αναφέρει το Politico, η άφιξη της Μελάνια στον Λευκό Οίκο αναμένεται να έχει κολοσσιαία επίδραση στη συμπεριφορά του προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος, όταν είναι μόνος του, χαρακτηρίζεται από τους συνεργάτες του και το προσωπικό ως «ανυπόφορος», όλος νεύρα και χωρίς διάθεση για αστεία.
 
Οι πληροφορίες που επικαλείται το Politico αναφέρουν ότι η Μελάνια πολύ συχνά εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα… ακατάσχετα tweets του συζύγου της και ότι συχνά κατορθώνει να τον ελέγχει, όπως συνέβη συχνά κατά την προεκλογική εκστρατεία.
 
Μάλιστα, φέρεται να επικοινωνεί συχνά με τους βοηθούς τους συζύγου του και να τους επισημαίνει λάθη, να σημειώνει ποιοί βοηθοί είναι πιστοί και αποτελεσματικοί για τον Πρόεδρο και να εξοργίζεται μαζί με τον Τραμπ όταν ακούει την κριτική που ασκείται στην κυβέρνησή του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Τραμπ της τηλεφωνεί πολλές φορές την ημέρα για να της ζητήσει την συμβουλή της και σε συσκέψεις με συνεργάτες του κάνει αναφορές σ’ εκείνη.
 
Σύμφωνα με το Politico, η Μελάνια φέρεται να ταυτίζεται ακόμα και με τις πιο σκληρές θέσεις του Τραμπ. Είναι φανατική υποστηρίκτρια του Ισραήλ, έχει δημόσια υπερασπιστεί το διάταγμα για την ταξιδιωτική απαγόρευση σε μουσουλμάνους και πιστεύει στις ίδιες θεωρίες συνομωσίας που πιστεύει και ο σύζυγός της αλλά και την απέχθειά του για τα ΜΜΕ.
 
Σημειώνεται ότι το Politico είναι από τα ΜΜΕ που έχουν εξ αρχής ταχθεί κατά του Τραμπ, οπότε αποτελεί αίνιγμα ο λόγος για τον οποίο εκφράζεται τόσο θετικά για την Μελάνια, αλλά και πόσο θα επηρεάσει τον ίδιο τον Τραμπ η μόνιμη εγκατάστασή της στον Λευκό Οίκο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:27