search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:27
MENU CLOSE

Η αποστομωτική απάντηση της Ριάνα στα επικριτικά σχόλια για τα κιλά της

08.06.2017 13:49
Έξαλλη η Rihanna με τον Τραμπ: Είναι «ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στις ΗΠΑ» - Media

 

Μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε από τον σκανδαλοθηρικό Τύπο για τα παραπανίσια της κιλά, η Ριάνα, η σταρ από τα νησιά Μπαρμπέιντος, δίνει την κατάλληλη απάντηση σε όσους την κρίνουν βάσει του βάρους της και συντάσσεται με την Χάλι Μπέρι, την Τάιρα Μπανκς και την Λένα Ντάνχαμ, οι οποίες ήταν θύματα του body shaming.

Όλα άρχισαν από έναν αμερικανό χρονικογράφο. Ο Κρις “Σπαγκς” Σπανιουόλο δημοσίευσε στις 30 Μαΐου στην αμερικανική ιστοσελίδα Barstool ένα άρθρο -που έκτοτε αφαιρέθηκε– με τίτλο: “Μήπως η Ριάνα λανσάρει ως τάση μόδας το πάχος της;”. “Ένας κόσμος γυναικών με σουλούπι παγιδευμένου αερόπλοιου μέσα σε ολόσωμο μαγιό θα είναι ίσως ο ορίζοντάς μας τώρα που η Ριάνα περιφέρεται μοιάζοντας σαν να φορά στολή του σούμο”, έγραψε ο Κρις Σπαγκς.

Οι χρήστες του Διαδικτύου αντέδρασαν αμέσως. “Το body shaming δεν θα έπρεπε να υπάρχει, σε καμιά μορφή. Τελεία. Γα@@@@υ Barstool! Υ.Γ.: Η Ριάνα είναι και θα είναι πάντα υπέροχη”, γράφει ένας χρήστης που θέτει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.

Το body shaming, η πρακτική που έχει στόχο να κάνει κάποιον να ντρέπεται για την εμφάνισή του και το βάρος του, άγγιξε και τη ντίβα των Μπαρμπέιντος. Μερικές ημέρες αργότερα, η τραγουδίστρια ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα απλό μήνυμα, εμπνευσμένο από τις διαδoχικές αλλαγές του σωματότυπου του αμερικανού ράπερ Gucci Mane, μαζί και δυο φωτογραφίες του, πριν και μετά την απώλεια βάρους.

Στ΄αριστερά είναι μια φωτογραφία του ράπερ του 2007 και δεξιά μια φωτογραφία του, το 2017, στην οποία είναι τελείως μεταμορφωμένος μετά την απώλεια πολλών κιλών. “Αν δεν μπορείς να με αντέξεις στην αλλαγή μου αλά Gucci Mane 2007, τότε δεν αξίζεις την αλλαγή μου αλά Gucci Mane 2017” γράφει η Ριάνα. Η απάντησή της επικροτήθηκε από τους θαυμαστές της.

Ανάλογη δήλωση είχε κάνει η Μέριλιν Μονρόε: “Αν δεν μπορείτε να με αντέξετε στις χειρότερες στιγμές μου, τότε δεν θα μπορείτε να το κάνετε ούτε στις καλύτερες”, αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Voici.

Για την ισπανική εφημερίδα El Pais, η Ριάνα είναι στην κορυφή της λίστας γυναικών ηθοποιών και καλλιτεχνών που έρχονται αντιμέτωπες με τον Τύπο γιατί τις κρίνει σύμφωνα με την εμφάνισή τους. Στο άρθρό της, “Η εξέγερση των διασημοτήτων”, η δημοσιογράφος Νοέλια Ραμίρεθ αναφέρει τις σταρ τις οποίες πρόσφατα απέρριψε λόγω των κιλών τους ο σκανδαλοθηρικός Τύπος.

Στις 3 Ιουνίου, η Χάλι Μπέρι έβαλε τα χέρια πάνω στην κοιλιά της για τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού γκαλά. ‘Εγκυος! Κραύγαζαν οι ταμπλόιντ.

“Ένα κορίτσι δικαιούται να φάει μπριζόλα με πατάτες τηγανητές;” αντέδρασε η ηθοποιός. Θα μπορούσε κανείς να επικαλεστεί την τραγουδίστρια Kesha, η οποία σε μια ανάρτησή της στο Instagram διαμαρτύρεται γιατί παρακολουθείτο από τους παπαράτσι και καταλήγει χρησιμοποιώντας τη γνωστή δήλωση της Τάιρα Μπανκς σε παρόμοια περίπτωση: “Σε όλους εσάς που αυτό δεν αρέσει και έχετε να πείτε κάτι για εμένα ή για γυναίκες που έχουν τις ίδιες αναλογίες με τις δικές μου, σας λέω: ‘Φιλήστε τα παχουλά οπίσθιά μου'”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:27