search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23
MENU CLOSE

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έπαθα μεγάλο στραπάτσο με την υγεία μου» (Photo)

08.06.2017 15:57
Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έπαθα μεγάλο στραπάτσο με την υγεία μου» (Photo) - Media
 
Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για το τι βιώνει μέσα από την ασθένεια του αγαπημένου της συζύγου Νίκου, ο οποίος είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι από τον περασμένο Νοέμβριο.
 
Έχεις κάνει πολλές υποχωρήσεις; 
 
Πάντα τα έβαζα στη ζυγαριά και αν ήταν κάτι μικρό, το περνούσα, το ίδιο έκανε και ο Νίκος, ποτέ δεν είχαμε καβγάδες. Τώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και είμαι χάλια. Πέρασα βαριά κατάθλιψη, έπαθα μεγάλο στραπάτσο στην υγεία μου.
 
Τι έπαθες;
 
Έπαθα μια φοβερή πνευμονία, που είχα ξαναπάθει πριν από 2 χρόνια και έκανα 3 αξονικές τομογραφίες. Τώρα πρέπει να είμαι πάρα πολύ προσεκτική, γιατί υπάρχει δυσκολία με τα πνευμόνια μου. Δεν περίμενα ότι ο Νίκος θα μπορούσε να πάθει κάτι, δεν είχα σκεφτεί πως θα μπορούσα να το αντέξω και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.
Τι αντιμετωπίζει ο σύζυγος σου;
 
Είναι βαριά άρρωστος στο κρεβάτι, κατάκοιτος, δεν σηκώνεται καθόλου με άνοια και ο χρόνος μου περνάει μέσα στο σπίτι φροντίζοντας τον, δεν βγαίνω, μόνο τα πρωινά για τις δουλειές και για να πληρώσω τους λογαριασμούς. Αυτό μου συμβαίνει από τις 5 Νοεμβρίου 2016, είναι 7 μήνες που δεν έχω βγει. Είναι ψυχοφθόρα κατάσταση για μένα, δεν μπορώ να την περιγράψω. Κοιμάμαι δίπλα του, κρατάω το χέρι το βράδυ, όπως κάναμε πάντα, 26 χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να τον αφήσω και να είναι μόνος του. Ξέρω πότε θέλει κάτι και γιατί είναι ανήσυχος.
 
Είναι η δυσκολότερη κατάσταση που βιώνεις;
 
Δυστυχώς, πέρασα δύσκολα και με τη μαμά μου, για αυτό ήρθα από το εξωτερικό, γιατί οι γιατροί της είχαν δώσει 6 μήνες ζωής κι εμείς την κρατήσαμε 4 χρόνια, και μετά τα πέρασα και με την αδελφή μου. Το περίεργο είναι ότι μου έχουν δοθεί μεγάλες χαρές κι ευτυχίες στη ζωή μου, όταν όμως φτάνουν μέχρι ενός σημείου που δεν μπορεί να πάει παραπάνω, μου έρχονται αρρώστιες.
 
(πληροφορίες: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23