search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Σκίμπε: «Με καρδιά στον τελικό με Βοσνία»

08.06.2017 16:38
Σκίμπε: «Με καρδιά στον τελικό με Βοσνία» - Media

 

Η εθνική Ελλάδος… ζει κι αναπνέει σε ρυθμούς Βοσνίας με τον Μίκαελ Σκίμπε να δείχνει πίστη για νίκη, αλλά να κρατάει «κλειστά τα χαρτιά» της 11άδας!

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της Βοσνίας, λέγοντας ότι έχει παίκτες που παίζουν εξαιρετικά επιθετικά, όμως ανέφερε ότι η δική του ομάδα γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως να αμύνεται! Επισήμανε ότι η απουσία του Τζαβέλλα είναι σημαντική, αλλά έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Τάκης Ρέτσος.

Ανέφερε ότι έχει παίκτες που παίζουν με καρδιά και όλοι τους γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Σκίμπε στάθηκε στο γεγονός ότι έχει στο ρόστερ του παίκτες με τεράστια εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και ελληνικούς συλλόγους και περιμένει να δει το καλό τους πρόσωπο στο ματς με την Βοσνία!

Σε ερώτηση για την 11άδα, ο Γερμανός προπονητής απλά χαμογέλασε και φυσικά δεν θέλησε να μπει σε ονοματολογία, λέγοντας ότι σημασία έχει να είναι μέσα στο γήπεδο έμπειροι παίκτες ενώ χαρακτήρισε το ματς τελικό και ξεκαθάρισε ως θέλει να γυρίσει στην Αθήνα με έστω ένα βαθμό, αλλά ακόμη καλύτερα με τρεις.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΙΟΛΗΣ

«Έχουμε αντιμετωπίσει και άλλες φορές αρκετά δύσκολες ομάδες. Έχουμε παίξει σε δύσκολες έδρες», ανέφερε ο Τζιόλης για την ερώτηση εάν η Εθνική παίξει βάσει των δυνατοτήτων της έχει να φοβηθεί κάτι από την ομάδα της Βοσνίας.

«Είναι δύο τελείως διαφορετικά ματς. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά καλή ομάδα σε ένα γήπεδο που θα είναι αρκετά ενθουσιώδες το κοινό. Έχουμε αντιμετωπίσει και άλλες φορές αρκετά δύσκολες ομάδες, έχουμε παίξει σε δύσκολες έδρες. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας. Αν παρουσιαστούμε όπως μπορούμε, ανάλογα με τις δυνατότητες αυτής της ομάδας δεν έχουμε κάποιο φόβο», συμπλήρωσε.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:35