search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:10
MENU CLOSE

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 24ωρη απεργία για τις καθαρίστριες

08.06.2017 16:48
Νοσοκομείο «Αττικόν»: 24ωρη απεργία για τις καθαρίστριες - Media

 

Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αττικόν», προκηρύσσει αύριο 24ωρη απεργία για τις καθαρίστριες του νοσοκομείου τις οποίες στεγάζει συνδικαλιστικά, και οι οποίες εργάζονται στην εταιρεία «Ανοδική». Παράλληλα τις καλεί σε συγκέντρωση στις 7 το πρωί στο αίθριο του νοσοκομείου.

«Για άλλη μια φορά η εργοδοσία που έχει αναλάβει την εργολαβία καθαριότητας του νοσοκομείου, χρωστάει τα δεδουλευμένα των μηνών Απριλίου-Μαΐου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων.

Προστίθεται επίσης, ότι «ευθύνες εκτός από την εργοδοσία, έχει η κυβέρνηση και η διοίκηση του νοσοκομείου που διατηρεί το καθεστώς των εργολάβων και της επιχειρηματικής δράσης των δημόσιων νοσοκομείων».

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν «άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, έξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία, να μην γίνει καμία απόλυση, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:10