search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:11
MENU CLOSE

«Τα άκουσε» ο Τσακαλώτος από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη στρατηγική υψηλών προσδοκιών για το χρέος

08.06.2017 19:02
«Τα άκουσε» ο Τσακαλώτος από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη στρατηγική υψηλών προσδοκιών για το χρέος - Media

 

Δυσαρέσκεια και γκρίνια για την κυβερνητική στρατηγική στη διαπραγμάτευση αλλά και για την επικοινωνιακή διαχείριση αναφορικά με τα μέτρα και τα αντίμετρα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στην ενημέρωση που έκαναν οι υπουργοί Τσακαλώτος και Αχτσιόγλου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή το απόγευμα της Πέμπτης.

Η ενημέρωση αφορούσε στις λεγόμενες ουρές των προαπαιτούμενων αλλά και τις τροποποιήσεις στα ήδη ψηφισμένα προαπαιτούμενα κάτι το οποίο βάρυνε το κλίμα ακόμη περισσότερο, ενώ ο υπουργός Οικονομικών βρέθηκε για μια ακόμη φορά στη δύσκολη θέση να εξηγεί ότι τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα (τα οποία η κυβέρνηση είχε σκοπό να περάσει με κανονιστικές πράξεις και υπουργικές αποφάσεις, αλλά ζητήθηκε να περάσουν από τη Βουλή) πρέπει να κλείσουν ώστε να μην υπάρξουν νέα προσχήματα και το Eurogroup της 15ης Ιουνίου να ασχοληθεί μόνο με τη συζήτηση για το χρέος.

Οι βουλευτές, κατά πληροφορίες έθεσαν το θέμα, ότι ψηφίζουν συνεχώς μέτρα χωρίς να καταλήγει πουθενά η κατάσταση, ενώ δεν ενημερώνονται εγκαίρως και αρμοδίως. Επίσης φέρονται να άσκησαν κριτική για το ότι η κυβέρνηση ανέβασε στα ύψη τον πήχη των προσδοκιών και έκανε αιχμή της στρατηγικής της το χρέος.

Ωστόσο, παρά την αγανάκτηση που εξέφρασαν κανείς δε φαίνεται διατεθειμένος να καταψηφίσει αύριο τις τροπολογίες με τα προαπαιτούμενα στην κύρωση της συμφωνίας για την αλιεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50