search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:50
MENU CLOSE

Αυστραλία: Αστυνομικές επιχειρήσεις για την αιματηρή ομηρία – Την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος

09.06.2017 05:14
Αυστραλία: Αστυνομικές επιχειρήσεις για την αιματηρή ομηρία - Την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος  - Media

 

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην Αυστραλία συνεχίζει τις έρευνες με τη διεξαγωγή αστυνομικών επιχειρήσεων στα νότια της Μελβούρνης. Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αυτών ανέκρινε σήμερα τρεις υπόπτους οι οποίοι φαίνεται ότι προμήθευσαν τα όπλα για το περιαστικό της αιματηρής ομηρίας, την ευθύνη του οποίου ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις των αρχών, έγιναν σε πέντε διευθύνσεις σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση της Δευτέρας, στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας (Μελβούρνη), σύμφωνα με την αστυνομία στην πολιτεία Βικτόρια.

Η αστυνομία εξουδετέρωσε έναν ένοπλο, ο οποίος είχε προηγούμενη εγκληματική δραστηριότητα, αφού προηγούμενα είχε σκοτώσει έναν άντρα σε προάστιο της Μελβούρνης και είχε κρατήσει για ώρες, όμηρο μία γυναίκα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:50