search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:43
MENU CLOSE

Έξαλλη η Σκορδά – Ούρλιαζε σε συνεργάτη της: «Σου το απαγορεύω..» (Video)

09.06.2017 09:50
Λιάγκας - Σκορδά: Μαζί στην Τήνο με τα παιδιά τους (Photos) - Media

 

Τον έντονο εκνευρισμό της Φαίης Σκορδά προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής ο συνεργάτης της, Στέφανος Κωνσταντίδης. Αναφερόμενος στην αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τη σχεδιάστρια μαγιό αν πηγαίνει τις παντόφλες στον άνδρα της. Η φράση αυτή έκανε έξαλλη την οικοδέσποινα της εκπομπής η οποία δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό και τη δυσανασχέτησή της.

«Σου απαγορεύω να ρωτάς αν πηγαίνεις παντόφλα στον άντρα σου, σου το απαγορεύω! Το καταλαβαίνεις;…Το να ρωτάς αν φοράς ποδιά, ή πηγαίνεις τις παντόφλες, δεν θέλω να το ξανακούσω στην εκπομπή! Όσο χιούμορ κι αν έχει μέσα του, δεν είναι ωραίο! Δεν θέλω να ρωτάει τέτοια πράγματα, λες και είναι κανίς, πόνεσε το κεφάλι μου! Έχω πει ότι δεν θέλω πολλά πράγματα στην εκπομπή;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35