search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:48
MENU CLOSE

Γ.Παπανδρέου: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος»

22.09.2011 15:16
Γ.Παπανδρέου: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος» - Media

Στην αναγκαιότητα των επαχθών οικονομικών μέτρων εστίασε ο Πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ο άλλος δρόμος είναι αυτός της χρεοκοπίας.

Στην αναγκαιότητα των επαχθών οικονομικών μέτρων εστίασε ο Πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ο άλλος δρόμος είναι αυτός της χρεοκοπίας.

«Δίνουμε μια μάχη δύσκολη. Είναι μια μάχη που δίνει ο ελληνικός λαός, όλοι μαζί. Είναι μια μάχη που δίνουμε εδώ και δύο χρόνια. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε. Μια μάχη με μεγάλες θυσίες του Ελληνικού λαού», ανέφερε ο Γ.Παπανδρέου στους βουλευτές Ιονίων Νήσων και Κρήτης του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος», τόνισε ο Πρωθυπουργός για να προσθέσει πως «είμαστε στη μέση ενός δρόμου και θα ήταν πολύ αρνητικό να αφήναμε στη μέση αυτή την προσπάθεια – όχι μόνο θα υπήρχαν θυσίες, αλλά θα πήγαιναν και χαμένες».

Παράλληλα, επανέλαβε ότι πρέπει να κλειδώσουν οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου, «που μας δίνουν και ένα νέο πακέτο διάσωσης, αλλά και ελαφραίνουν το χρέος για τον ελληνικό λαό».

«Πηγαίνουμε πια με τις δικές μας αποφάσεις σε ένα πρωτογενές πλεόνασμα, δηλαδή, δεν παράγουμε πια ελλείμματα» τόνισε ο Γ.Παπανδρέου και σημείωσε πως αυτό «θα είναι μια μεγάλη ανάσα, που θα δώσει και μια αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:36