search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:04
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον θάνατο 11χρονου μαθητή – 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις

09.06.2017 16:27
Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον θάνατο 11χρονου μαθητή - 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις Αχαρνές Αττικής, όπου επιχειρούν 250 αστυνομικοί από τις υπηρεσίες ασφάλειας, τάξης και λοιπών ειδικών δτνάμενων, δηλαδή με στατικές δυνάμεις, ομάδα ΔΙΑΣ, διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, ΥΔΕΖΙ, την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών.

Η επιχείρηση άρχισε με πέντε κατ’ οίκον έρευνες κοντά στο δημοτικό σχολείο, όπου σημειώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του 11χρονου μαθητή και από τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής επεκτάθηκε εντός του οικισμού Αυλίζα όπου και συνεχίζεται.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται, έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής 22 κατ’ οίκον έρευνες, 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά. Επιπλέον έχουν κατασχεθεί 19 κάλυκες, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου και 7 φυσίγγια και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Οι έρευνες συνεχίζονται. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50