search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:38
MENU CLOSE

Survivor: Αποκάλυψη – βόμβα για τον Αγγελόπουλο από τον Ορέστη Τσανγκ Τσανγκ

10.06.2017 07:01
Survivor: Τα συνολικά κέρδη για τον ΣΚΑΙ προκαλούν «ίλιγγο» - Media

Αποκάλυψη – βόμβα για τους Μαχητές του Survivor και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έκανε ο Ορέστης Τσανγκ.

 

Αποκάλυψη – βόμβα για τους Μαχητές του Survivor και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έκανε ο Ορέστης Τσανγκ. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, εξομολογήθηκε πως οι συμπαίκτες του τον παρότρυναν να λέει άσχημα λόγια για τον Ντάνο, προκειμένου να τον βγάλουν υποψήφιο οι Διάσημοι και μοιραία ο κόσμος να τον διώξει.

«Έχοντας κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες ασυλίες ήμουν για ένα μήνα και χωρίς να καν μπω στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Οπότε νομίζω ότι μόνο και μόνο γι αυτή την απόφαση αρκετοί συμπαίκτες μου ήθελαν να με ψηφίσουν γιατί έλεγα την πραγματικότητα, ότι αυτός είναι ένας δυνατός παίκτης.

Και θα σας πω και κάτι που δεν το έχω πει, θα το ακούσετε εδώ τώρα, οι συμπαίκτες μου είπαν να λέω κακά πράγματα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο διότι έτσι θα μπορούν οι διάσημοι να τον διώξουν και το κοινό αφού ακούει ότι “αυτός είναι έτσι, αυτός είναι αλλιώς” ας φύγει αυτός από το παιχνίδι.

Αντί να βλέπουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, πως μπορούμε εμείς να γίνουμε καλύτεροι, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και μετά να ξεπεράσουμε και τον αντίπαλο, λέμε πώς μπορούμε να διώξουμε αυτόν τον δυνατό παίκτη», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:38