search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50
MENU CLOSE

Έγκυος ο τρανσέξουαλ που έχει ήδη δύο υιοθετημένα παιδιά με τον σύζυγό του- Η απίστευτη ιστορία τους (photos)

10.06.2017 11:04
Έγκυος ο τρανσέξουαλ που έχει ήδη δύο υιοθετημένα παιδιά με τον σύζυγό του- Η απίστευτη ιστορία τους  (photos) - Media

Ως τρανσέξουαλ άνδρας, ο Τριστάν Ρις νιώθει «απίστευτα ευλογημένος» που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του βιολογικό παιδί.

Ο 34χρονος είναι ζευγάρι με τον Μπιφ Τσάπλοου και ήδη έχουν δύο υιοθετημένα παιδιά. Ένα 9χρονο αγόρι και ένα 7χρονο κορίτσι, παιδιά της αδελφής του Τσάπλοου, η οποία δεν μπορούσε να τα μεγαλώσει και τα έδωσε για υιοθεσία το 2011 στον αδελφό της και τον σύζυγό του, οι οποίοι ζουν στο Πόρτλαντ.

«Μετά την υιοθεσία, θέλαμε να δούμε αν μπορεί να μείνει έγκυος ο Μπιφ, αφού είχε γεννηθεί γυναίκα», εξομολογείται ο 31χρονος Μπιφ.

Ο Τριστάν Ρις ήταν για χρόνια σε θεραπεία με τεστοστερόνη προκειμένου να εξαλείψει τα γυναικεία χαρακτηριστικά του, όμως οι γιατροί του είπαν πως αν σταματήσει τη θεραπεία, τότε θα επανέλθει ο κύκλος του και θα μπορεί να μείνει έγκυος. Πέρσι όντως έμεινε έγκυος για πρώτη φορά, όμως απέβαλε μετά από 6 βδομάδες κύησης. Αυτή τη φορά, τα κατάφερε και διανύει ήδη την 36η βδομάδα της εγκυμοσύνης του.

«Είναι πραγματικά υπέροχο το τι δυνατότητες έχουν τα σώματά μας. Πιστεύω ότι είναι φαινόμενο το ότι είμαι μέρος αυτής της μοναδικής διαδικασίας! Να μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί και ταυτόχρονα να είμαι άνδρας» λέει συγκινημένος ο Τριστάν.

«Προτιμήσαμε με τον σύντροφό μου να ζούμε αυθεντικά. Η κοινότητα του Πόρτλαντ μας έχει αγκαλιάσει και είναι φοβερά υποστηρικτικοί με το θέμα της εγκυμοσύνης μου. Η ελπίδα μου είναι να βοηθήσουμε τους νέους ανθρώπους της LGBT κοινότητας, να δουν ότι υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να έχεις μια οικογένεια, χιλιάδες τρόποι να ζεις αυθεντικά και αν θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά, μπορούν να επιλέξουν αυτόν τον δρόμο» καταλήγει ο Τριστάν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50