search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:19
MENU CLOSE

«Παραθυράκι» Γιούνκερ για ένα πιθανό «Breturn»

10.06.2017 11:18
Γιουνκέρ: Θα «απαντήσουμε» στις κυρώσεις των ΗΠΑ στη Ρωσία - Media

 

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών στη Μεγάλη Βρετανία, ανέφερε πως «επιτέλους το τοπίο έχει καθαρίσει. Είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε για το Brexit εδώ και μήνες, μπορούμε να ξεκινήσουμε και αύριο το πρωί».

Όταν τον ρώτησαν όμως για ένα ενδεχόμενο «Breturn», μια επιστροφή δηλαδή του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ, απάντησε πως «το να χρησιμοποιήσω έστω έναν τέτοιο όρο δεν θα ήταν εποικοδομητικό για τις διαπραγματεύσεις. Αν όμως, μελλοντικά, ετίθετο στο τραπέζι εγώ σίγουρα δεν θα ήμουν αντίθετος».

Σε άλλες δηλώσεις του ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ υπερτόνισε τη σημασία της διατήρησης μιας στενής συνεργασίας σε θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας μεταξύ της ΕΕ και της Μεγάλης Βρετανίας μετά τη λήξη των διαπραγματεύσεων για το Brexit.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33