search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29
MENU CLOSE

Μετάλλιο στο νέο αγαπημένο της από την Αθηνά Ωνάση –Ήρθε τρίτος στους αγώνες που διοργανώνει η κληρονόμος (photos)

11.06.2017 12:02
Μετάλλιο στο νέο αγαπημένο της από την Αθηνά Ωνάση –Ήρθε τρίτος στους αγώνες που διοργανώνει η κληρονόμος (photos) - Media

Περισσότεροι από 100 αναβάτες και 200 άλογα από 20 χώρες έλαβαν μέρος στο τέταρτο τουρνουά Longines Athina Onassis Horse Show, που έλαβε χώρα στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας. Η χρυσή κληρονόμος που ανήκει στους βασικούς χορηγούς των αγώνων, μοίρασε 549.000 ευρώ στους νικητές όλων των κατηγοριών.

Την τρίτη θέση στους λαμπερούς αγώνες κατέκτησε, ο φημολογούμενος νέος αγαπημένος της, ο Ιταλός αναβάτης Alberto Zorzi, στον οποίο μάλιστα φέρεται να έχει πουλήσει το περιβόητο άλογο Cοrnetto K, κάνοντας τον  πρώην σύζυγό της, Άλβαρο, να εκφραστεί με αρνητικά λόγια για τον συναθλητή του, καθώς μέχρι πέρσι αγωνιζόταν ο ίδιος με το Cornetto K.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ισχυρίζονται μάλιστα ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό άλογο που πρόσφερε η κληρονόμος στον Ιταλό, καθώς φέρεται να του έδωσε και το άλογο Living the Dream.

Πάντως, στους συγκεκριμένους αγώνες, ο γοητευτικός Ιταλός διαγωνίστηκε με το άλογο Quasimodo.

Η αγάπη της Αθηνάς για τα άλογα είναι γνωστή και άλλωστε και η ίδια είναι έμπειρη ιππέας, συμμετέχοντας συχνά σε αγώνες, ενώ έχει στην ιδιοκτησία της μερικά από τα καλύτερα άλογα του κόσμου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29