search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Ο Θεοφάνους αποκαλύπτει το λόγο που δεν μιλούσε με τον πατέρα του

11.06.2017 12:36
Ο Θεοφάνους αποκαλύπτει το λόγο που δεν μιλούσε με τον πατέρα του - Media

Ο Γιώργος Θεοφάνους κυνήγησε το όνειρό του στη μουσική, παρόλο που οι γονείς του ονειρεύονταν να σπουδάσει ιατρική στη Ρωσία, καθώς ήταν άριστος μαθητής. Μιλώντας στο People, ο συνθέτης αποκάλυψε τις επιπτώσεις που είχαν οι αποφάσεις του στη σχέση του με τους γονείς του και ειδικά με τον πατέρα του.

«Ήμουν ένας αριστούχος μαθητής, οπότε ο πατέρας μου περίμενε πως θα κάνω κάτι… φυσιολογικό. Αποφάσισα να ακολουθήσω κάτι εκ διαμέτρου αντίθετο: να σπουδάσω μουσική σύνθεση στις ΗΠΑ και στη συνέχεια να ζήσω στην Ελλάδα. Για αρκετά χρόνια δεν επικοινωνούσαμε, είχε θυμώσει με την απόφασή μου. Οπότε έπρεπε να τα κάνω όλα μόνος μου: να πληρώνω τα δίδακτρα, τη διαμονή. Τα κατάφερα επειδή δούλευα ταυτόχρονα και κέρδισα υποτροφία. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, μου έλεγε «πότε θα έρθεις στην Κύπρο να κάνεις κάτι σοβαρό;». Με το πέρασμα των χρόνων το ξεπέρασε. Επειδή είναι και λάτρης του λαϊκού ρεπερτορίου, μόλις άκουσε τον «Παλιόκαιρο», το πρώτο λαϊκό μου τραγούδι, και άλλες επιτυχίες από τραγουδιστές που γνώριζε, ένιωσε πλέον υπερήφανος. Ήρθε πολλές φορές να με δει. Τώρα, αυτός ο γίγαντας, δυστυχώς, είναι σε ένα γηροκομείο με άνοια. Καταλαβαίνει ποιος είμαι όταν με βλέπει και αναγνωρίζει και τα εγγόνια του.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21