search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Η αποστομωτική απάντηση της Έλενας Ακρίτα στον δικηγόρο για την «πλαδαρή γκόμενα»- Εκείνος επιμένει: «Είναι άκομψο και γελοίο» (video)

11.06.2017 13:48
Ακρίτα: Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος - Media

Η Έλενα Ακρίτα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την πολυσυζητημένη ανάρτηση του Έλληνα δικηγόρου για την «πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα».

Στην αιχμηρή ανάρτησή της στο Facebook, η δημοσιογράφος πόσταρε φωτογραφία του πίνακα του διάσημου ζωγράφου Ρούμπενς, «Οι τρεις Χάριτες», και έγραψε: «Απαγορεύεται η είσοδος στις παραλίες, κυρίες μου. Ο πίνακας «Τρεις Χάριτες» του Ρούμπενς εκτιμάται στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Άμα τον χαρίσουν σε κανένα δικηγόρο να μην τον πάρει».

Ωστόσο, ο θεσσαλονικιός δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης ο οποίος έκανε την επίμαχη ανάρτηση, στην οποία κατέκρινε τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά και την επιλογή τους να φορούν αποκαλυπτικά μαγιό, επιμένει στην άποψή του.

 Ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και όπως τόνισε δεν θα έκανε ποτέ σχέση με γυναίκα με παραπάνω κιλά. «Καθόλου δεν το μετάνιωσα, ούτε στιγμή. Είναι άσχημο, δεν είναι τόσο ωραίο όταν κάτι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις αναφορικά με το σώμα σου, να μην το φοράς. Δεν είναι όλα για όλους. Για παράδειγμα, όταν ένας άνθρωπος έχει αραιά μαλλιά, δεν είναι τόσο ωραίο να αφήσει χαίτη. Είναι κάπως άκομψο, γελοίο…», τόνισε ο δικηγόρος.

Θα μπορούσε να ερωτευτεί μία γυναίκα με παραπάνω κιλά; «Εγώ προσωπικά; Με τίποτα! Πρώτα κοιτάω την εμφάνιση. Επειδή κι εγώ δεν έχω παραπανίσια κιλά και προσέχω πολύ την εμφάνισή μου, το ίδιο πετυχαίνω και με την προσωπική μου ζωή»

Δείτε το βίντεο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56