search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:49
MENU CLOSE

Λεπέν: Το καταστροφικό ποσοστό αποχής «τιμώρησε» το κόμμα μας

11.06.2017 19:26
Λεπέν: Το καταστροφικό ποσοστό αποχής «τιμώρησε» το κόμμα μας - Media

 

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν δήλωσε πως «το καταστροφικό ποσοστό της αποχής πρέπει να θέσει το ζήτημα του τρόπου διεξαγωγής της ψηφοφορίας», υποστηρίζοντας πως αυτή η μεγάλη αποχή «τιμωρεί» το κόμμα της.

Η ίδια πρόσθεσε πως «οι εκλογές αυτές δεν προκάλεσαν κανέναν ενθουσιασμό στους Γάλλους, οι οποίοι φαίνεται ότι είναι περισσότεροι παρά ποτέ που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τη δημόσια ζωή».

Η Λεπέν ανακοίνωσε επίσης πως ήρθε «πρώτη με διαφορά» σ’ αυτόν τον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών με σχεδόν 45% των ψήφων στην 11η περιφέρεια του Πα-ντε-Καλαί, υπό της επευφημίες των οπαδών της που είχαν συγκεντρωθεί στο Ενέν-Μπομόν.

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου πρόσθεσε στη δήλωσή της πως έλαβε 56% των ψήφων στην πόλη αυτή, που θεωρείται «φέουδο» του Εθνικού Μετώπου, και ότι θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο «την υποψήφια του Εμανουέλ Μακρόν» που έχει, όπως είπε η Λεπέν, «λιγότερο από 20% των ψήφων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47