search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34
MENU CLOSE

Τα κοστούμια του Olivier Rousteing στην Όπερα του Παρισιού

13.06.2017 12:17
Τα κοστούμια του Olivier Rousteing στην Όπερα του Παρισιού - Media

 

Τα ονόματα των Ολιβιέ Ρουστέινγκ και του οίκου Balmain είναι ονόματα συνώνυμα με τα κομψά ρούχα, που δείχνουν καλά τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και σε βραδινές εξόδους.

Τώρα όμως το κοινό θα απολαύσει τα ιδιαίτερα ρούχα του οίκου και στη σκηνή της Όπερας του Παρισιού, καθώς ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Balmain, Ολιβιέ Ρουστέινγκ έχει σχεδιάσει τα ρούχα για την παράσταση μπαλέτου «Η Αναγέννηση» που ανεβαίνει από τον Σεμπαστιάν Μπερτό, από σήμερα και μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Η επιλογή για τον Μπερτό δεν ήταν δύσκολη. «Οι δημιουργίες του γιορτάζουν την κομψότητα, την ιδιαιτερότητα και τον πλούτο της θρυλικής Ακαδημίας Χορού της Γαλλίας. Έτσι, ο Μπερτό θεώρησε ότι η συνεργασία με τον Balmain είναι πολύ φυσική», αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου.

Τα διακοσμημένα σχέδια παίρνουν ζωή στη χορευτική σκηνή. Τα εύθραυστα σχέδια του Ρουστέινγκ σε συνδυασμό με τις πέρλες και τις πολύτιμες πέτρες, δίνουν λίγη περισσότερη λάμψη στα κλασικά κοστούμια των χορευτών.

Η παράσταση αποτελεί φόρο τιμής στη Γαλλική Ακαδημία Χορού που λειτουργεί από την εποχή του Λουδοβίκου του 14ου. Η παγκοσμίου φήμης σχολή άνοιξε το 1713 με διάταγμα του Γάλλου βασιλιά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32