search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28
MENU CLOSE

Θρίλερ με 16χρονη: Την έψαχναν στην Πολωνία, τη βρήκαν στη… Λευκάδα

13.06.2017 13:57
Missing alert: Εξαφανίστηκε 24χρονος στην Πετρούπολη (Photo) - Media
 
Κορίτσι 16 ετών που είχε εξαφανιστεί στην Πολωνία την 1η Ιουνίου, εντοπίστηκε στην Λευκάδα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς οργανισμούς παιδικής προστασίας και τις ελληνικές αρμόδιες αρχές.
 
Ο εντοπισμός της 16χρονης, που ταξίδεψε χωρίς να γίνει αντιληπτό ότι αναζητείτο στην χώρα της, αποδεικνύει τη σημασία της διασυνοριακής συνεργασίας στις εξαφανίσεις ανηλίκων και αποτελεί σημαντική επιτυχία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Ελλάδα, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η οργάνωση. 
 
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, 8 Ιουνίου 2017, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε κλήση στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» από κυρία, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, σχετικά με μια 16χρονη που συνοδευόταν από έναν νεαρό μεγαλύτερης ηλικίας στην Λευκάδα. 
 
Ο οργανισμός επικοινώνησε με την Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας SIRENE και στη συνέχεια με το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, όπου και μετέφερε τις πληροφορίες σχετικά με την 16χρονη. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και χάρη στις πληροφορίες εντοπίστηκε η κοπέλα στο ξενοδοχείο που διέμενε. 
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, η 16χρονη επέστρεψε στην Πολωνία κοντά στους δικούς της ανθρώπους.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:28