search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:54
MENU CLOSE

Σάλμα Χάγιεκ: Έτσι μου ζήτησε ο Τραμπ να βγούμε ραντεβού (Video)

13.06.2017 16:00
Η απάντηση της Σάλμα Χάγιεκ για τα μπότοξ: «Σκεφτόμουν ότι ήρθε η ώρα» - Media

To ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει μια αδυναμία με τις όμορφες γυναίκες είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Το ότι ο Τραμπ έχει έναν μάλλον… άκομψο τρόπο να κάνει γνωστές τις προτιμήσεις του είναι επίσης γνωστό.

Ωστόσο, αν κάποιος χρειαζόταν επιβεβαίωση για όλα αυτά, η γνωστή -και κούκλα- μεξικανοαμερικανίδα ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ έσπευσε να διαλύσει κάθε αμφιβολία.

Μιλώντας στην σατιρική τηλεοπτική εκπομπή του Τρέβορ Νόα, η Χάγιεκ διηγήθηκε με πάσα λεπτομέρεια τον χονδροειδή τρόπο με τον οποίο ο Τραμπ επιχείρησε να βγει ραντεβού μαζί της.

Σύμφωνα με τη Χάγιεκ, το φλερτ άρχισε όταν σε μια εκδήλωση η ηθοποιός κρύωνε και ο Τραμπ της έδωσε το σακάκι του. Στη συνέχεια, ο μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ έπιασε κουβέντα με τον φίλο της.

Μετά προσκάλεσε το ζευγάρι στο ξενοδοχείο του στην Ατλάντικ Σίτι και ζήτησε τα τηλέφωνά τους. Ωστόσο, ο Τραμπ τηλεφώνησε μόνο στη Χάγιεκ.

«Μου ζήτησε να βγούμε και του είπα: “Και τι θα γίνει με τον φίλο μου; Είμαι τρελλή; Το ξέρεις ότι έχω δεσμό”. Και τότε μου απάντησε (σ.σ. ο Τραμπ) ότι “δεν είναι καλός για σένα, δεν είναι σημαντικός, δεν είναι αρκετά μεγάλος για σένα. Πρέπει να βγεις μαζί μου”» είπε η Χάγιεκ.

Τελικά η όμορφη ηθοποιός αρνήθηκε και ο Τραμπ την «εκδικήθηκε» λέγοντας σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα ότι ο ίδιος αρνήθηκε να βγει μαζί της επειδή ήταν… κοντή!

Δείτε εδώ το απίστευτο απόσπασμα:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51