search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:56
MENU CLOSE

Επιβεβαιώνει η Κολωνία για Ρέτσο – Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα η γερμανική ομάδα

13.06.2017 16:39
Επιβεβαιώνει η Κολωνία για Ρέτσο - Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα η γερμανική ομάδα - Media

 

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποτελεί διακαή πόθο για την Κολωνία κάτι που παραδέχεται και ο αθλητικός διευθυντής των «Τράγων».

Οι Γερμανοί έχοντας διαγνώσει το ταλέντο του πολυθεσίτη μπακ του Ολυμπιακού φέρονται αποφασισμένοι να καταβάλλουν περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να γίνει πράξη η μεταγραφή.

«Πρόκειται για έναν πολύπλευρο αμυντικό που τα πήγε περίφημα στην περυσινή σεζόν», τόνισε αρχικά ο Σμάντκε, ενώ στη συνέχεια σχολίασε τα δημοσιεύματα αναφορικά με το ποσό που προτίθεται να διαθέσει η Κολωνία για τον Έλληνα διεθνή.

«Όλοι ξέρουν πως το τηλεοπτικό συμβόλαιο από μόνο του ισοδυναμεί με περισσότερα χρήματα. Αυτό παίζει ρόλο στα έσοδα της ομάδας και στις κινήσεις που μπορεί να κάνει».

Είναι ξεκάθαρο πως μετά την λήξη του δανεισμού του Νέβεν Σούμποτιτς, η Κολωνία έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον Ρέτσο ποντάροντας στο ταλέντο του.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού προέρχεται από την πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας, έχοντας 18 συμμετοχές στη Super League, 8 στο Κύπελλο, 7 στο Europa League και μια στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Παράλληλα, σε ηλικία 18 ετών, 5 μηνών και 20 ημερών έγινε ο νεότερος αρχηγός όχι μόνο των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Βαγγέλη Βλάχου.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15